בחירת תארקיך לידה + שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת תארקיך לידה + שם לתינוק
    ז'אנה
    26/02/2009

שלום !! אני אמורה ללדת בני ה 4 ( :-) ) בערך באמצה חודש מאי , מכיוון שכל הלידות שלי הם קיסרי אז אני יכולה לקבוע תאריך ניתוח - ומה שבא לי זה 12.5.09 מכיוון שזה יוצא ב-ל"ג בעומר רוב האירויים החשובים בחיי וחיי משפחתי הם סביב החגי ישראל . השאלה היא העם תאריך זה מומלץ בישבילי ובשיל רך הנולד ב"ה שאלה שניה היא בקשר לשם - אבי ז"ל נפץר בגיל 67 , לאחר מחלה קשה , וגם כל החיים היה אדם חולה ( סכרת נהורים) האם אני בכל זאת יכולה לתת איזה שהוא שם שקרוב לשמו מכיוון ששמו היה גרש- גרשון שזה לא בדיוק מתאים לימינו. המון תודה !!!!!!!!!!!!!! והמשך יום מקסים!!! נ.ב. שם משפחה שלנו - קושניר ושם של בעלי - מיכאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זאנה

ליאת יוגב
    27/02/2009

את השם שמעוניינת לבחור לבנך , תאלצי את לבחור , לא יכולה לייעץ כאן , הציעי שמות ואומר לך מהו השם המועדף ... לשאלתך האם התאריך ה-12.5.2009 תאריך טוב , תשובתי - מאחר ומספר הגורל המתקבל הינו 19-1 וזהו מספר קרמטי , פחות אמליץ על תאריך זה . כאשר מספר 19-1 משמעותו קושי תקשורתי , לא פעם הרגשת עליונות , או לחילופין - נחיתות , קורבנות ועוד הערה -קרמה תיקון על חיים קודמים , שגם בחיים האלה ,האדם יוכל להרגיש את הקושי . נסי ללכת עלה-11.5 ה-10.5 אלה תאריכים טובים יותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה שלנו...

נירה
    27/02/2009

היי שוב, מצאתי את משמעות השם נויה- תודה. מה לדעתך עדיף: ליה או נויה? שם המשפחה שלי פולילובסקי ושל בעלי טואף, הילדה תקרא לפי שם המשפחה של בעלי טואף, ואני עתידה לשנות את שם משפחתי לטואף-פולי. תודה רבה נירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו