בחירת שם לתינוק שנולד ביום שבת 21.2

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק שנולד ביום שבת 21.2
    נטע לאסרי
    26/02/2009

שלום ,

בני נולד בשבת 21.2.09 בשעה 10 ו- 12 דקות בבוקר
    בעלי ואני מתלבטים לגבי בחירת השם לתינוק
    האופציות שחשבנו עליהם הם דניאל , איתי , רועי , רואי .

אודה לך על עזרתך
    נטע ואייל לאסרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטע

ליאת יוגב
    27/02/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה שלכם ביום יום הינו ל א ס ר י , לכך אתייחס . אז ראשית , מספר הגורל של התינוק הוא 7-16 מספר המראה על עומק חכמה ידע למידה , היעוד שלו , ללמוד להחכים לדעת ... צורך בפרטיות , כאשר מבין השמות שהצעת , השם שנראה לי הטוב ביותר , גם כי לא מושלם , הוא רועי , השם דניאל יוצר מפה שיש בה חלקים של פחד מאיבוד שליטה ,שמביא למצבים של איבוד שליטה בתוך החיים . מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים . לא לבחור בשם , בעייתי השם איתי יוצר קונפליקט מאד בעייתי בין מספר הגורל=7 לבין צורת החשיבה =5 ואם כך , בלבול מאד גדול , אם מה ללכת האם עם החלק המאד רציני בוגר ? או החלק המאד קליל זורם ?? קונפליקט שמביא לבלבול בחיים בכל היבט , כעסים עצורים , רגשות קשים ועוד ... השם רואי גם הוא מתנגש , בין מספר הגורל =7 לבין מספר השם המלא =5 שוב אותה בעייה שהוזכרה בשם איתי . השם רועי , יכול ליצור צדדים מצד אחד מאד מופנמים , סגורים , מול חלק שלא אוהב לראות עצמו ככזה , כמי שרוצה להיות יותר פתוח , משהו שהולך על בגדול מרחבים , כשמי שאני יותר סגור מופנם . כמו עד כמה אוהב לראות עצמי כאדם סגור מופנם . חרדתי ועוד . אז האם השם דניאל טוב ? כמו שציינתי לא מושלם . אבל הוא הטוב ביותר , כי קיים בו צד של הבנה רבה , תובנות נפלאות , רגישות לאחרים . מה לבחור זו שאלה ?? האם קיימות אופציות נוספות ?? במידה וכן , אשמח לעזור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוק

נטע לאסרי
    27/02/2009

האם יש לך הצעות כלשהן לשם שיכול להתאים לפי התאריך , השעה והשמות שלנו ואכן שם משפחתנו הינו ל א ס ר י . תודה , נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע

ליאת יוגב
    27/02/2009

כידוע , אני לא בוחרת שמות , ובכל זאת אציין שתנסו לבדוק שמות פרטיים הנותנים 8 או 5 ואנסה לעזור לכם בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נירה

ליאת יוגב
    27/02/2009

כדי לעזור לבחור שם , אני צריכה את שם המשפחה של התינוקת , ופחות מכך את שמות ההורים , צרפי את שם המשפחה ואעזור לכם להחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה של התינוקת

נירה
    27/02/2009

שם המשפחה של התינוקת הוא טואף. התינוקת נולדה ב-20/2/2009 בשעה 11:47, השמות הם: ליה, נויה השם שלי נירה פולילובסקי של בעלי איל טואף (אני צריכה לשנות את שמי בעתיד ל: פולי טואף). תודה רבה נירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נירה

ליאת יוגב
    27/02/2009

מספר הגורל של התינוקת הינו 6 , מספר המדגיש צדדים רגישים , משפחתיות , צורך באהבה והרמוניה באופן מיוחד , קיימים בה צדדים של עדינות נפש . כאשר לגבי בחירת השם ליה , מתקבלת מפה שלפיה נוצר מספר קרמטי 13-4 שיוצר תחושת חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות , ונעילות מחשבתית , משום כך לא אוכל להמליץ על השם , גם אם המפה בסה"כ הרמונית מתקבלים מספרים זוגיים , מספרי 2 4 6 , ובכל זאת העובדה שקיים מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים , מציאות שקורית גם בחיים האלה , מצבים של חוסר שביעות רצון וכו ... השם נויה מקבל שוב מספרים קרמטיים , מספרי , 19-1 הרגשת עליונות , או לחילופין נחיתות , מצבי קורבנות ועוד , וכן השם המלא שהינו מספר 14-5 מספר המדגיש צורך תמידי בשינויים ולאסוף אנרגיות מחודשות ולהתחיל דברים חדשים .... משום כך חשוב שתנסי להציע שמות אחרים , או בכל זאת לבחור מי מהשמות ,גם כי , אין ספק שקיימת בעייתיות , אך נראה שאת פשוט החלטת שאחד משני השמות צריכים להבחר .... לא כך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו