מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שםאבא03/08/2007
ענת שלום ,
יש לי ילד בן 5 שמו אריאל נולד ב- 24.07.02
יש לו בעיות תקשורת שמתבטאות בעיקר בקושי בשפה -דיבור וגם קושי רגשי חברתי
האם יכול להיות שהשם מהווה בעייה \ חסימה ?
האם לדעתך צריך להוסיף ,לשנות משהו בשם הקיים ?
לתשובתך אודה
אם חסרים עוד פרטים לצורך הבדיקה נא רשמי לי.
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תן לילד שנה מהיום ותרגיש בשינוי
ענת זנזורי05/08/2007אבא היקר שלום רב
אני חייבת לומר שאני מאוד שמחה שפנית אלי
מספר דברים לי אליך , אריאל הקטן יש לו ריבוי של מספר 8 גם בתאריך הלדיה וגם בשם (אריאל שווה ל8) ולכן מה שקורה מספרי ה8 הם ילדים אנרגטיים ,בהחלט ייתכן כי מבחינה חשיבתית המח "רץ" הרבה יתר מהר מאשר הפה ולכן יכולה להיות בעייה בדיבור (למרות שלדעתי זה זמני בגלל גילו הצעיר) זאת אומרת הכוונה שלי היא שהחשיבה לו מאוד מהירה ,אך קשה לו לבטא את זה במילים באותו קצב שהוא חושב , דבר נוסף השנה האחרונה עבורו היתה שנת "תיקון"ושנה לא קלה ,אני מקווה שביצעתם לו מעבר בחדר או שיפצתם או שיניתם מיטה או כל דבר ,כי זה מה שהוא היה צריך , בכל מקרה השנה מיולי 07 עד יולי 08 אני מבטיחה לך אישית שדברים יסתדרו ,אריאל נמא בשנה של שינויים והשינוי יהיה לטובה - תן לו שנה עד יותי 2008 ותראה שיפור ..אבל עדין עוד המלצה לי אליכם על מנת לעזור לו עוד קצת ,תקראו לו אריאלי , תוסיפו לו את האות יוד ,זה יותן לו יכולת וורבלית(דיבור ) יותר טוב ואתם תרגישו בשינוי - כמו שאמרתי לקרוא לו אריאלי ולתת לילד שנה...בלי קשר אלי במידה והילד צריך קלינאית תקשורת ללכת ,זאת אומרת לנסות ולעשות הכל מסביב ולא לשבת בחיבוק יידם בגלל שאינ אומרת ,ואם תעשו את כל מה שאמרתי ,הבטחה אישית הכל מסתדר ,אני גם מאוש אשמח לקבל ממך בשלב מאוחר יותר פידבקים שהכל לאט לאט משתפר
בהצלחה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
אבא06/08/2007ענת יקרה שלום
אני מודה לך על התשובה המפורטת ואני מבטיח לקחת איתי את ההמלצות ולעדכן לגבי השם אנחנו נשנה לאריאלי בת"ז ,ולגבי התפתחות השפה בתקופה זו אני אעדכן .
ציינת בתשובה שאת מקווה שביצענו לו מעבר חדר ,ואו שיפוץ כי זה מה שהוא היה צריך ..מה הכוונה במשפט זה ?
בכל אופן אני במטיח שלא נשב בחיבוק ידיים ונמשיך לעבוד איתו ועם כל מי שצריך עד הסוף הטוב
ושוב תודה
אבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאבא הדואג
ענת זנזורי07/08/2007ילד אשר נמצא בעיתוי שאריאל נמצא מראה שצריכה להיות בבית או תזוזה ,או שההורים עוברים דירה או שיפוץ ,אך לעיתים הדבר הנכון לעשות הוא מעבר לילד או שיפוץ בחדרו ,ולכן שאלתי ,האם צבעתם לו את החדר או האם קניתם לומטיה או סיפריה חדשים , לעשות לו שינוי במבנה בו הוא גר ,או אפילו מעבר גן או בית ספר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיהיה לידה קלה
ענת זנזורי07/08/2007לאבא היקר ,אנאעדכן אותי לגבי תאריך מדוייק ,שתהיה לכם לידה קלה ,במידה ואכן היום ילדתם ,אשמח לשמוע ולייעץ
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון לגבי הלידה ,ובחירת שם לבן
אבא07/08/2007ענתי שלום,
ילדנו בשעה טובה בן בתאריך :06.08.07 שעה 10:23
בדקת לי לפני שבוע בערך ,ואמרת לי שהוא צריך שם בגימטריה =1
האמת שלא מצאתי הרבה שמות יפים בגימטריה הזו אבל בכל זאת חיפשתי ומצאתי כעת שני שמות
שעומדים על הפרק האחד רתם (עם סגול) והשני יואב שניהם בגימטריה =1
האם השות הנ"ל מוצלחים ? ,והאם יש עדיפות לאחד משני השמות ?
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)