שם לבת שנולדה 21/11

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת שנולדה 21/11
    זיו
    27/02/2009

בתי נולדה ב21/11/08 בשעה 6:14 בבוקר לאחר התלבטות ארוכה החלטתי להסכים להצעתו של בעלי ולקרא לה נועה למרות שאני לא כ"כ אוהבת את השם , חשבתי לקרא לה מאיה.
    בכל מקרה ,התקשרתי לרב לשאול לדעתו לגבי השמות והוא אמר לי לקרא לה נעה ללא האות וו .

מה דעתך?
    איזה שם הייתה מציע לי על מנת ליצור עבורה נתיב חיים טוב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת שנולדה 21/11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

זיו
    27/02/2009

שם המשפחה הוא במקור רויימי ,ביום יום רומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך הלידה נתון לבחירתי

יעל
    28/02/2009

האם את מליצה על תאריך מסויים מ5-7 ליולי 2009?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיו

ליאת יוגב
    28/02/2009

מאחר והשם נבחר ,וכמו שהבנתי , ביום יום ההתיחסות היא לשם נועה רומי , ולכך מתייחסת , אלא אם כן תצייני שההתכווננות הינה ,רויימי , ואנתח אחרת את הכל ... על כל פנים , מספר הגורל של ביתכם הינו 6 מספר המציין צורך בבית משפחה אהבה, הרמוניה , קיימים צדדים רגשיים במיוחד , כאשר יום הלידה הינו 3 ומספר הגורל הוא 6 , צדדים הרמוניים , מה גם שהמפה כולה מאד הרמונית , מפה המראה על צדדים של יכולת הבנה , נתינה רבה , ובהחלט מפה נפלאה . כאשר השם יכתב על פי השם נעה , ללא האות ו , מדגיש צדדים ביטויים נפלאים , ועדיין נשארת מפה מאד הרמונית . שימו דגש לעולם הרגשי המאד מודגש שבה , ילדה קסומה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו