ליאת היקרה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ליאת היקרה
    חן
    01/03/2009

ליאת היקרה תודה רבה על המענה והתייחסותך המהירה, הייתי רוצה לשאול אותך עוד מס' שאלות: 1. למה כוונתך ב" להתייחס לעולם הרגשי מאוד מודגש שבה, ילדה קסומה",אשמח לפירוט. 2. מדוע הומלץ לי לקרא לה נעה ללא וו, בתמימותי חשבתי שלאותיות אהו"י יש יתרון.....,מה לדעתך יותר טוב עם וו או ללא ? 3 . מהו מספר גורל? תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאת היקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

חן
    01/03/2009

כותבת בשם חברה לגבי השם נעה רומי 21.11.2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

ליאת יוגב
    01/03/2009

אז ראשית מאחר ומספר הגורל הינו 6 , מספר המדגיש צדדים רגשיים , צורך בהרמוניה ,אהבה, שלמות באהבה , ואם כך , מאד חשוב להעניק לילדה המון א ה ב ה . כאשר לשאלתך מדוע נאמר עם ו או ללא ו , איני מנתחת אמירות של אחרים , כמו לומר ההתיחסות שלי היא לבחירת השם , ואם נבחר נ ו ע ה , כך אתייחס לניתוח המפה , האם לשנות לנעה ? כאשר חשובה במיוחד ההתייחסות הראשונה , כשבחרת לה השם מה רצית ? נועה ? נעה? כך אנתח מפתה . 80% מערך המפה זו המפה הראשונה שאליה האדם נולד . ילדה קסומה - מאחר והמספרים הרמוניים , צדדים רגשיים נשיים , הבנה נתינה , בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו