בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    אני
    01/03/2009

היי ליאת בתנו הבכורה נולדה ביום ב' 23.02.09 בשעה 12:57 שמות ההורים: יפית ושי שם המשפחה גרינברג שמות מועדפים רוני, טל, הילה או תמר (נטיה לשם רוני) נשמח לדעת איזה שם מומלץ תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני

ליאת יוגב
    01/03/2009

מספר הגורל של ביתכם הינו 9 , מספר המייצג צורך במרחבי מחיה , יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , מספר הזקוק להרבה דרמות בחיים , כאשר יום הלידה הינו 5 -23 וכן השם המלא על פי השם רוני נותן אף הוא 5 , מספר הרמוני למספר הגורל 9 , צדדים של חופש ריגושים עניין סקרנות מול זה צורת חשיבה מאד מעשית פרקטית , שאפתנית , מפה שיכולה להיות נפלאה . על פי השם רוני גם השם הילה יכול להיות נהדר , כאשר המספרים הינם מספרים פרטיים ברובם , מספרי 3 5 9 מספרים של מעוף , זרימה חברותיות , בשתי המפות קיים הצד האומר שכלפי חוץ , חשוב שיראו אותי משהו אחר מכפי שאני , על פי המפה של רוני חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ , מאד הרמונית ביתית משפחתית ואם כך פחות קבלה עצמית לצדדים המאד דינמיים הקיימים בי . על פי השם הילה יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ , צדדים זוגיים שותפיים , ואולי אף ביישניים משהו ,להבדיל ממי שהיא , כמו לומר "לומדת שהעולם לא ממש יאהב אותי בחלקים המאד זורמים קלילים פתוחים " כמו לראות את הצד של פחות קבלה עצמית . ובכל זאת אוהבת את שתי המפות , גם אם יש בעייתיות , (אין מפות ללא בעייתיות , כזו או אחרת ) השם תמר יוצר , בעייתיות מבחינה אפקטיבית ,יהיו הזדמנויות אך לא יהיה כוח ליישם אותם , גם לא מוטיבציות מספקות . צריך יהיה לתת פושי ם , גם אם המפה של תמר , מראה על צדדים מאד מנהיגותיים וכן על צדדים מאד מאד אינדבדואליסטיים . אז רוני , הילה נפלאים .... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו