בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    ענבל
    02/03/2009

אני צפוייה ללדת בת בניתוח קיסרי ביום חמישי ה- 5.3.09 בשעות הבוקר (בע"ה) אנחנו מתלבטים לגבי: נועה, ליה, מיה, (שם משפחה גבע) האם יש שם מועדף? האם יש חשיבות לשמות ההורים והאחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענבל

ליאת יוגב
    03/03/2009

אני לא מתייחסת בבחירת שם לתינוק , לשמות ההורים או האחים ... ההתיחסות היא אך ורק על פי שם המשפחה , ותאריך הלידה ובודקת מהו השם היותר מתאים על פי הצעות שניתנות לי ואם כך מבין השמות שהצעת , השם ליה הוא המועדף , זאת מאחר ומספר הגורל של ביתכם , מתוך הנחה שאכן התאריך יהיה ב-5.3 ואם כך , מספר הגורל המתקבל הינו 1 , מספר של עצמאות יחודיות , צדדים אינדבדואליים ופרטיים מאד , מה גם שיום הלידה הוא 5 וכן השם המלא המתקבל הינו 3 , מספרים זורמים הרמוניים האחד עם השני , 1 3 5 מספרים מאד זורמים קלילים חברותיים ועוד , מול זה גם צורך מאד להרמוניה אהבה ומשפחה , מפה שיש בה חלקים זורמים , רכים גם אם מספר הגורל הינו 1 , שיש בו משהו חד משמעי , וחשוב לי להחליט , קיימים צדדים הרמוניים , פשרניים משהו ,ובכל זאת לא מבטלים את האני שלה , שזהו היעוד שלה ... אוהבת השם בעבורה , שוב מתוך הנחה שאכן זהו תאריך הלידה , והיה ויהיה שינוי , לבדוק שוב . בהצלחהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו