האם בחרתי שם טוב?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם בחרתי שם טוב?
    דריה
    04/03/2009

אני אם חד הורית ביתי, רומי נולדה בתאריך 8.4.2008 (אם זה חשוב, בשעה 20:19) שם משפחה: בלט האם בחרתי לה שם טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בחרתי שם טוב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבר נוסף

דריה
    04/03/2009

לי קוראים שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומי

ליאת יוגב
    04/03/2009

אין לי מושגים של טוב או רע , ואם כך האם השם שבחרת טוב , זו שאלה מעניינת , אך בעצם השם נבחר ואציין בפנייך את המשמעות , כאשר מספר הגורל הינו 4 , הצורך הכי חזק של ביתך הינו בטחון מסגרת יציבות , קיימים מספרים מנטליים מאד , כמו לראות שמאד חשובה לך הצלחתה של הילדה , חשוב שתהיה חכמה ובעצם כל מה שבאמת זקוקה לו , את תחושת הבטחון והיציבות , קיימים צדדים מאד נוקשים מול חלקים הרבה יותר פתוחים , לימים אפשר יהיה לראות שהיכולות שתפתח תהינה בכיוון של הרבה פתיחות , מול החלקים הקיימים בה שהינם נוקשים שיפוטיים ועוד . בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רומי
    06/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו