מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתילילך07/03/2009
כאמור בתי נולדה בתאריך 1/3/09 בשעה 11:30 משפחתנו - לוי אנו רוצים לקרוא לה בשם שני פלורי על שם אימי שנפטרה . אילו מבין השמות הבאים מתאים כשם ראשון ? אדר, יהל, שני, לין , לורין תודה על העזרה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב07/03/2009כאשר אתייחס לבחירת השם לביתך , פחות אתייחס כרגע לשם פלורי , כי כמו שאני מבינה זהו שם שני , ולא מתכוונת לקרוא לביתך בשם מסויים +פלורי , אלא רק לרשום אותו בת.ז . ואם כך , מבין השמות שהצעת , השם אדר יוצר מפה שיש בה חלקים מאד הרמוניים בשל העובדה שיש כאן מספרים זוגיים במרבית מספרי המפה , מספר הגורל הינו 6 מספר שם מלא 8 כמו לומר , הוכחה לכך שיש כאן כוח ולא רק רגש ביתר , אך הבעייתיות , היא בעובדה , שזוהי מפת חנק , המדחיקה את עולם הרגשות ,ה- 6 הכל כך רגשי מול זה החיים , וכמובן חברה סביבה הורים וכו . מבקשים , כביכול, לא ללכת עם הצדדים הכל כך רגשיים שקיימים , אלא להיות חזקה שורדת ועוד . השמות שני ולין נותנים את אותה מפה , שמשמעותה תיפקוד עצמאי למקום שכל כך צריכה אהבה הרמוניה, וכאילו החיים דורשים לתפקד בזכות עצמה . השם לורין יכול להיות לא רע לגמרי , כאשר הגורל 6 מול השם המלא שהינו 9 , אלה מספרים הרמונים , מדגישים את יכולת ההבנה הנתינה, על הציר החשוב ביותר במפה מספרים שיוצרים הרמוניה - נפלא , אלא שקיימת בעייתיות אחרת , שלא תמיד קולטים נכון , מראה החוצה , כרושם חיצוני את הצדדים המאד אחראיים פרקטיים מעשיים , ילדה טובה ההולכת בתלם , גם אם צורת החשיבה מראה משהו אחר לחלוטין , סקרנות עניין , רצון בגיוון ושינוי , כמו לומר למה אני רוצה להראות לעולם משהו אחר מדרך החשיבה שלי , אם כך לא מקבלת את איך שחושבת , מראה על בעייה בהיבט התקשורתי ... ואולי משום כך השם המועדף , גם כי אפשר לראות את ההדחקה לעולם הרגשות , מתוך השם , השם אדר הוא היותר מומלץ אפשרות נוספת , שאולי תתאים היא השם ה ד ר , מאחר ונוצרת - מפה מאד הרמונית , יכולת ביטוי , מספרים שהולכים נפלא האחד עם השני , ספרי לי מה הוחלט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)