מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתדקלה07/03/2009
היי! ילדתי בתאריך 5.3.08 ורציתי לשאול איזה שם מתוך השמות הבאים הוא הכי מתאים: עדי. תמר. דנה. מיכל ומיתר. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן בר
ליאת יוגב08/03/2009חייבת לדעת מהו שם המשפחה של התינוקת כדי לעזור בבחירת השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דקלה08/03/2009שם המשפחה הוא בר. רציתי להוסיף גם את השם אור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
ליאת יוגב08/03/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 9 , מספר המייצג צורך להגיע בגדול , מספר שיש בו יכולת הבנה נתינה , צורך במרחבים , ועוד , כאשר מכל השמות אפשר לראות את השמות מיכל דנה , ותמר כשמות מועדפים . השם מיכל , נוצרת מפה שלפיה המספרים במרביתם הינם מספרים אי זוגיים , המייצגים צדדים פרטיים , ההולכים בדרך מיוחדת , מפה שיש בה אינדבדואליות זרימה , חופש ריגושים , אך מול זה קיימת בעייתיות , שקיימת גם בשם דנה , בעניין איך א. אבא רוצה אותי , וב. עד כמה פחות מקבלת את הצדדים האלה שבתוכי , הצדדים של היחודיות , האינדבדואליות הפרטיות ,כי חשוב לה להיראות כלפי חוץ , את הצדדים היותר סטנדרטיים , הילדה הטובה ... האחראית הרצינית ועוד . ואם כך , עד כמה מקבלת את מי שהיא בצדדים , כפי שציינתי המיוחדים הקיימים בה . מיכל עדיף מדנה . תמר , אין בשם זה אותיות אהוי , וקיימות מעט מדי אותיות , ת מ ר ב ר , כלומר קוראים לזה , הרבה שיעורים קרמיים , כמו תחושת חסר לי בהרבה מובנים .... גם אם המפה של תמר הכי הרמונית , לא הייתי ממליצה עליה . השם מיתר , בעייתי משהו , בשל תחושת תסכול , בשל פחד מאיבוד שליטה ועוד . ואם כך מכל השמות , נראה לי שהשם מיכל הוא המועדף. בהצלחה , עדכני אותי במה בחרתם ? אלא אם כן קיימות אופציות נוספות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דקלה09/03/2009לליאת, אני מאוד מצטערת על הטעות, ילדתי בתאריך 5.3.2009 ולא כפי שרשמתי 2008. כעת אנחנו מתלבטים על השם אור . תודה וסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
ליאת יוגב09/03/2009מספר הגורל של ביתך הינו 19-1 מספר המציין אינדבדואליות עצמאות , לדעת להישען על עצמה בזכות עצמה , השם מיכל תומך בכך ללא ספק , ומשום כך הוא המומלץ השם אור בעייתי במיוחד , בשל הצדדים המאד כבדים , רציניים מפה כבדה , דורשת נוקשה ועוד . וכן בשל העובדה , שנוצר כאן מספר קרמה נוסף , 13-4 שיעור על חיים קודמים, כשבחיים האלה תוכל להרגיש לא פעם תחושת תקיעות וחוסר שביעות רצון . ואם כך ,לא מומלץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)