שם לתינוק שנולד ב- 8/3/09

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק שנולד ב- 8/3/09
    רוני
    13/03/2009

שלום רב, ביום ראשון ילדתי תינוק ב-8/3/09 שעה 04:26 לפנות בוקר רציתי לדעת האם השם גיא מתאים לו? כמו כן השם משפחה זה ליבפלד יונג אודה לך אם תחזרי אלי עם תשובה מהירה כי ביום ראשון יש ברית תודה רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק שנולד ב- 8/3/09

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני

ליאת יוגב
    13/03/2009

קיימת בעייתיות כאשר פונים אלי ומציגים שם אחד , ורוצים שאאשר אותו , ואולי לא .... השם גיא במקרה של בנך , לא מתאים בשל העובדה שמספר הגורל שלו הינו 4 -22 מספר המייצג צורך בבטחון מסגרת יציבות , אלא שהשם המלא המתקבל מתוך גיא ליבפלד יונג , הינו -5 המספרים 4 ו-5 הם מספרים קונפליקטים , על הציר החשוב ביותר במפה , כמו לומר על ציר גיבוש האישיות מתקבל קונפליקט האומר , מצד אחד זקוק במיוחד לבטחון מסגרות מצד שני חופש וריגושים עניין , גיוון ושינויים , אז מה רוצה ? ומה בוחר ? בכל היבט ... ואם כך , הציעו שמות נוספים ואוכל ללוות אותכם עד הבחירה הנכונה , ומצד שני זו שאלה כמה זמן הולכים בידיעה שלפיה לכשיוולד הילד יקרא גיא ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוק שנולד ב- 8/3/09

רוני
    14/03/2009

קודם כל תודה ! ההתלבטות היתה בן ליאם, יהלי, ליאור, אביב, גיא, דביר אודה לך על תשובה מהירה, בעלי לא כל כך מאמין בעניין ואני מאוד וחשוב לי לשמוע את דעתך בנושא לפני שמחר בבוקר נעשה את הברית, תודה מראש רוני דבר נוסף אם השמות הללו גם לא טובים אני אשמח לרעיון לשם שכן טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ליאת יוגב
    14/03/2009

מבין השמות שהצעת , השמות המועדפים , ללא ספק , הינם ליאם ודביר , כאשר מספר הגורל של התינוק הינו 22-4 מספר המייצג צורך בבטחון יציבות , גישה מעשית דגש לפרטים , אך לימים אפשרות ללכת על בגדול ,מספר עוצמתי במיוחד , השם ליאם יוצר מפה שיש בה חלקים מנהיגותיים , צדדים ניהוליים , הליכה והגעה לבגדול , מאד יתכן שמי מכם כהוריו , יש בו צדדים מאד מנהיגותיים , האומרים לילד לך תצליח ובגדול ,האם ? השם דביר גם הוא מגדיל את ה-4 למקום של ה-22 של העשיה בגדול לימים , הולך עם צדדים מאד של הבנה הקרבה , למען האחרים , משהו מאד אוניברסלי , לזכור לתת לו גם המון תחושת בטחון ויציבות , כי לכך בתור ילד מאד ז ק ו ק . בהצלחה אם הבחירה , ליאם או דביר . לשיקולכם , כל אחד מהשמות האחרים פחות מומלץ , ולא אכנס להסברים .... ספרי לי במה בחרתם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת שם?

טליה
    14/03/2009

נולדתי לשם משפחה עיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה משמעות השם ליאם?

רוני
    14/03/2009

ליאת שלום, שוב תודה רבה על הייעוץ וההתיחסות לשאלה שלי. אני מתחברת יותר לשם ליאם, בעלי טוען שזה שם פלצני, ולא שם עברי. האם ידוע לך מה משמעות השם ליאם? מבחינת התכונות שאמרת הרי שברור שכדאי את השם ליאם מאחר ויהיו לו תכונות מניהגותיות, אני מאוד מתחברת לכך מאחר ולי יש תכונות מניהגותיות שזה לגבי שאלתך. האם תוכלי לתת לי תשובה לגבי משמעות השם ליאם, תודה מראש רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השם ליאם

סיון
    03/01/2010

ליאם זה שם אירלנדי שפירושו באנגלית זה חוזק חזק בעל מנהיגות משיהו שתמיד ממשיך הלאה ולא מתייאש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו