ייעוץ בבחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בבחירת שם
    חן
    17/03/2009

היי. אחותי ביקשה ממני לבדוק שם לביתה החדשה והבכורה, שנולדה היום במזל טוב ב 17.03.09 בשעה 09:52 בבוקר בניתוח קיסרי (בשל מנח עכוז). שמה של אחותי/האמא הוא הילה בוסתן רובין ושם בעלה/האבא הוא דובי רובין. השם שהם מעוניינים בו הוא עופרי ושמה המלא יהיה עופרי רובין. מקווה שרשמתי מספיק פרטים. אודה לתשובתך. אחותי מאוד אוהבת לקרוא בפורום הזה והשביעה אותי לכתוב ברגע שתלד :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בבחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן

ליאת יוגב
    18/03/2009

ובכן , מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המייצג צדדים ילדיים , ביטויים , קלילות זרימה חברותיות , לכך לפחות באה להתחבר ... כאשר , את מציגה כאן שם אחד שאליו התחברו ונשאלת השאלה האם קיימות אופציות אחרות , כי יתכן שהשם נבחר ורק שואלים אותי האם טוב או פחות מכך ? ועלי להשיב , אז בכדי להשיב בדרך הכי נכונה , השם עופרי רובין יוצר בעייתיות כאשר קיים קונפליקט בין ה-5 ל-4 ה-5 שמייצג צדדים של צורך בריגושים חופש סקרנות , מול מציאות הדורשת התקרקעות , מעשיות התייצבות . ואם כך, מה שנקרא קונפליקט , גם ה-3 כמספר הגורל מול השם המלא 4 , יוצר מידה רבה של קונפליקט , ה-3 הוא הצד הילדי ה-4 הבוגר , כך לפחות החיים יאלצו אותה , ועוד , קיים ציר שנקרא ציר עולם הצרכים , שהולך בכיון של עניין היסחפות פעלתנות אקשן . מול זה מציאות שלא מאפשרת זאת , מה שנקרא - רצוי - מול מצוי , שיוצר תחושת תסכול , וכל הזמן חוויה של "אם היה לי".... השם עפרי , ללא ו , גם הוא בעייתי , מאחר ומתקבלת מפה נוקשה ביחס למה שנועדה, מה שנקרא חנק , מציאות שתיצור לא פעם הרגשה של חנק , או בעיות בריאות .... מקווה שלא ננעלו על זה השם , ואם כך הציעו שמות נוספים .. אלווה אותכם .. להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות נוספות

חן
    18/03/2009

אם הם כבר בחרו את השם הזה? יש אופציה להוסיף שם אולי? בכדי לאזן את המצב? אם מוסיפים את השם שלי. כלומר עופרי שלי רובין? ומה את אומרת על השם נוגה במקום? כלומר נוגה רובין (אולי בלי ו')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

ליאת יוגב
    18/03/2009

אם נבחר אין על מה להתייעץ ואם בכל זאת ,עדיין לא נבחר , התשובה שהשם נוגה - נפלא , מפה שיש בה יכולת להגיע להשיג שאפתנות , צדדים מאד חברותיים זורמים , מול גישה מעשית במיוחד , ופשוט מכל בחינה , נפלא . עדכני אותי מה הוחלט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציה נוספת

חן
    19/03/2009

תודה רבה... ההחלטה קשה. מה את אומרת על נופר? נופר רובין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

ליאת יוגב
    20/03/2009

השם נופר לא מומלץ , מאחר ומתקבלים שני מספרים קרמטיים , 19-1 וכן 13-4 , מה שיכול ליצור נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות ועוד . לא לבחור בזה השם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו