בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק
    מורן
    20/03/2009

שלום, בני בן 8.5 חודשים,נולד ב-5.7.2008 ,ביום שבת בשעה 12:00 בצהריים.. קראנו לו אורי(=אור שלי),הייתי מעוניינת לדעת האם השם מתאים לו..?. בנוסף יש לי ילדה בת 2.7 שנים ,נולדה ב18.8.2006, יום שישי בשעה 16:00 קראנו לה יובל,האם השם מתאים לה ? שם משפחתנו הוא יעקובי. תודה מראש... (אם לא ניתן לענות על שתי השאלות, חשיבות השאלה לגבי הבן גדולה יותר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן

ליאת יוגב
    20/03/2009

מספר הגורל של בנך הינו 4-13 מספר המציין ומדגיש את הצורך בבטחון מסגרת יציבות , צדדים שלא פעם יש בהם חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות בשל המספר 13-4 כמספר קרמטי , מה שאומר - תיקון על חיים קודמים , כאשר יש ללמד אותו איך לקבל הגבלות ומסגרות ולא ללכת עם הראש בקיר בכל מיני סיטואציות . כמו לומר - להניח ולהרוויח .... מול זה המספרים האחרים הינם מספרים שיש בהם צדדים של תחושת הגנה וחיץ שישמור מהעולם , כמו זהירות ולומד את העולם , בחוויה שלו תחושה של אפשר לסמוך רק על עצמי , מה שנקרא , אם אין אני לי מי לי , הקנו לו הרבה בטחון ועוד יותר .... כאשר קיים צד נוקשה ורציני בוגר במיוחד , מול חלק אחר ,שלפיו ירצה להראות כלפי חוץ מה שנקרא רושם חיצוני , את הצד היותר קליל , זורם חברותי , עד כדי שיאמץ זאת כחלק מאישיותו , כמו לומר - פחות קבלה עצמית , עד כמה יאהב להראות לעולם את החלקים הבוגרים , נוקשים הקיימים בו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת ,תודה על תשובתך,אבל..

לימור
    21/03/2009

לאור הבורות שלי בעניינים שכאלו,לא הבנתי האם השם מתאים לו? שיהיה בריא הוא ילד מאוד עקשן, דעתן ומתעצבן בקלות(בסה"כ בן 8.5 חודשים). האם כדי להוסיף לו שם ,להחליף ? תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן

ליאת יוגב
    21/03/2009

אין ספק שאפשר לראות במקרה של אורי את הצדדים המאד עקשניים ולמרות זאת - השם נבחר . כך שגם אם נוסיף שם , או נשנה שם , מה שלא נוהגת להמליץ עליו בשום מקרה , כך שצריך להבין את המפה ובדרך הזו להתמודד מולו , החשוב מכל לתת לו תחושת בטחון ויהיה מה . גם אם לא תמיד יהיה קל מול התכונה העקשנית , איך נאמר , בא ללמוד איך לא ללכת עם הראש בקיר . ואם כך , לומר היום, לאחר שהשם נבחר האם השם טוב, או פחות מכך , אין זה משנה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו