בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    אורלי
    22/03/2009

אני בחודש תשיעי אלד אי"ה עד יום חמישי כי מוזמן לי ניתוח. אני מתכוונת לקרוא לילד בשם אבי ז"ל שנפטר לפני שנה . שמו היה רפאל (רפי). הוא היה אדם מיוחד אב לתפארת והוא חסר לי מאוד. יחד עם זאת אני לא מתעלמת מהעובדה שנפטר ממחלה גנטית סופנית ונדירה מה שדי מלחיץ אותי במתן שם לתינוקי. אני מחפשת שם נוסף שיאזן את הנאמר ונזכור ונדע רק את הטוב שבו. השם השני שחשבתי עליו הוא אורי, ליאב, רועי. אשמח לתשובה אם כי תאריך הלידה לא ידוע בדיוק. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת מידע

אורלי
    22/03/2009

לי כאמור קוראים אורלי 5.3.73זאב כמיסה , לבעלי אלי זאב 25.4.73 ,לבתי הבכורה קוראים עינבר 20.5.03 לבני קוראים אסף 7.12.05

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

ליאת יוגב
    22/03/2009

לא הצלחתי להבין האם השם הראשון הינו רפי ? רפאל ? או זהו השם השני ,אם אביך נפטר בשיבה טובה , אין בעיה לבחור השם לבנך ... ואם נפטר בגיל צעיר עדיף שלא לבחור בשם שיזכיר לך את אביך , וילווה בחרדה , שמא גם לבנך יקרה משהו , חלילה , ואם כך השם רפי רפאל עדיף כשם שני . מה שם המשפחה , והאם השמות אורי ליאב רועי , שם ראשון שני ? הבהירי יותר ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבהירה - סליחה

אורלי
    23/03/2009

אז כך חשבתי לקרוא לבני בשם אבי רפאל שנפטר ולא בשיבה טובה. חשבתי שהשם הראשון יהיה רפאל והשם השני יהיה ליאב אורי או רועי או שאולי עדיף לדבריך שם שני רפאל. שם המשפחה של ילדי ובעלי הוא זאב ושם המשפחה שלי זאב כמיסה (שם המש' בנעורי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

ליאת יוגב
    23/03/2009

נכון לעכשיו , מבלי לדעת את תאריך הלידה , השם רפאל , מקבל מפה רכה ורגישה מדי , שפחות מתאימה עבור בן .... מאחר ויוצר בעיות באינטימייות לימים , השמות האחרים נראים , כרגע , טובים , ליאב זאב , אורי זאב ורועי זאב . היי איתי בקשר כדי שנוכל להחליט מהו השם המועדף , בהתייחס למפה כולה . להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורלי
    23/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו