בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    חן
    24/03/2009

נולדה בתאריך 23/3 לאחותה קוראים ליאם ואנחנו רוצים לקרוא לתינוקת החדשה לוטם שם המשפחה הוא שלג והשם של ההורים זה חן ויוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן

ליאת יוגב
    24/03/2009

כאשר מציגים בפני אפשרות אחת לבחירת שם ,כל שנשאר לי זה להסביר את המשמעות המתקבלת , מתוך הנתונים , השם ותאריך הלידה , מספר הגורל הינו 19-1 מספר המדגיש צדדים יחודיים אינדבדואליים , מה גם שיום הלידה הינו 5-23 כמו לומר מספרים מאד זורמים , חברותיות תקשורת , צורך בריגושים עניין סקרנות , כאשר השם לוטם שלג מקבל - שם מלא 4 המראה על צדדים של אחריות רבה , יכולות בכיוון פרטים , מעשיות ועוד , כל המפה המתקבלת יוצרת מספרים הסוגרים על ה-1 אליו נועדה , 1 יחודי , 4 ו-6 מספרים זוגיים סטנדרטיים , ואם כך תקלוט , שאין מקום למי שאני , למה שהכי נועדתי להיות , בצדדים המיוחדים הפרטיים , הזורמים , מאחר וצריך לקחת אחריות ולא ללכת על פי עולם הצרכים שלי .... אם כל המשתמע מכך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו