ניתוח שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ניתוח שמות
    אורי (אורנה)
    24/03/2009

שלום. שמי אורי (אורנה) אוחיון וברצוני לשאול לגביי ילדיי ושמותיהם. בני הבכור, גיא, ילד מדהים וחכם אך מאוד רגיש בפרט לאחרונה (ככל שהוא גדל יותר) קצת השתנה. הוא מנוהל על ידי פחדים מחלומות רעים, ערבים עקב המלחמה האחרונה, עכשיו לקראת פסח יש לו פחד מסיפורי תנ"ך וכל הנושא הנלמד בגן. הייתי מעוניינת לדעת האם השם מתאים לו? בני השני, עמית, מקסים ופיקח אך תמיד בצילו של הגדול, מעריץ שלו ממש ויש לי חשש קל שהוא לא מגבש זהות משלו. יש לציין כי עמית ילד שזורם יותר מגיא "מעביר הלאה" ללא בעיות רגשיות. האם השם מתאים לו? עוד דבר אחד, אני בהיריון שבוע 38, ב"ה עומדת ללדת כל רגע בת. כל ההיריון התלבטנו כיצד לקרוא לה. צימצמתי את אפשרויות הבחירה שלנו, שכן ברצוני שיהיה בשמה את האות ה' וזאת כיוון שאין לנו בבית לאף אחד את האות ה', לבעלי קוראים יוסי (יוסף) מה גם שבעבר הרחוק שלי (לפני 8 שנים) קראו לי "אורנה" ושיניתי את השם ל"אורי" (בת.ז. אני מופיעה "אורי אורנה") וזו מין סגירת מעגל. אני מתלבטת בין השמות: "רונה", "אלה", "אנה", "רננה". אשמח לעזרתך. תדה מראש, אורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורי

ליאת יוגב
    24/03/2009

מהם תאריכי הלידה ושם המשפחה של ילדייך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שמות

אורי (אורנה)
    24/03/2009

אוחיון גיא, 26.10.2003
    אוחיון עמית, 3.1.2005
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורי

ליאת יוגב
    26/03/2009

כמה מילים חשובות על ילדייך - ובכן גיא , ילד הזקוק באופן מיוחד לחופש ריגוש עניין סקרנות ותנועה , אך קיים משהו האומר שפוחד לאבד שליטה , הולך לא פעם על ברקסים , אפשרו לו להתנסות להתרגש , וחשוב לשלוח אותו לספורט . או כיוון יצירתי , כדי להוציא הרבה כעסים עצורים הקיימים בו ..
    עמית , ילדה מאד רגישה , הכל בעוצמות רגשיות חזקות , ששמה , או נכון יותר לימים , תלמד לשים הרבה הגנות , שלא להיפגע , כיוון רוחני מאד מתאים . גם פסיכולוגיה ....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שמות

אורי (אורנה)
    26/03/2009

ראשית, תודה על המענה.
    עמית אוחיון, בני השני, הינו זכר ולא נקבה, האם יש משמעות לכך? בתשובתך התייחסת אליו כבת, האם דברייך תקפים גם לגביו?
    שאלתי היתה האם השמות שלהם מתאימים ו"טובים" להם או שמא צריך להוסיף אות או שם נוסף? מתשובתך אני מניחה כי אין בעיה עם השמות. תקני אותי אם אני טועה.

שוב תודה ויום טוב,
    אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו