מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתיפעת שלם24/03/2009
שמי יפעת שלם בתי נולדה בתאריך 17.2.09 רציתי לדעת אם השם הילה מתאים לתאריך הלידה שלה ואם לא איזה שמות מתאימים תודה יפעת ושלומי שלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
ליאת יוגב26/03/2009מפתה של ביתך מראה על צדדים מאד רגישים יצירתיים , כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות יותר פרקטית מעשית , האם אבא , הוא הדמות הדורשת מאד ללכת בתלם ? כאשר קיים במפתה הצד היחודי , מול הדרישות שתקלוט מההורים מורים חברה סביבה , עד כמה חשוב להיות ילדה טובה , וכזו גם תהייה .
סה"כ המפה טובה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי השם
יפעת שלם26/03/2009שלום ליאת אני מודאגת קצת לגבי השם הילה פניתי בעבר לנורמולוגית היא המליצה לי לשנות את השם לערך נורמולוגי ששווה 8 כי הוא לא מסתדר עם מפת הלידה של התינוקת ולא מומלץ . את רואה משהו כזה אשמח לשמוע את עצתך בעניין תודה ויום טוב יפעת שלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב26/03/2009כאשר תפני ל-1000 נומרולוגים , אני מניחה שיהיו לך 999 שיטות , וכאן השאלה על מי את סומכת , אני לא רואה שום בעייה בשם הילה ,בהתייחס לכל המפה שהתקבלה ., לפחות לא על פי ידיעותי , מזה למעלה מ- 17 שנה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב26/03/2009ראיתי ששאלת על עוד שמות , במידה ורלוונטי , ולא בשל העובדה שהשם הילה לא מתאים , אלא בשל האפשרות ,שגם השם אגם הינו שם מתאים , מאחר ומתקבלת מפה מאד זורמת בזכות השם אגם . יכולת ביטוי , צדדים עצמאים אינדבדואליים , ואולי אף מנהיגותיים במידה רבה ...
אם עדיין לא הוחלט , השם אגם גם הוא יכול להיות טוב .
אם תרצי לדבר איתי , התקשרי 052-3431920 ליאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)