בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    יפעת שלם
    24/03/2009

שמי יפעת שלם בתי נולדה בתאריך 17.2.09 רציתי לדעת אם השם הילה מתאים לתאריך הלידה שלה ואם לא איזה שמות מתאימים תודה יפעת ושלומי שלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפעת

ליאת יוגב
    26/03/2009

מפתה של ביתך מראה על צדדים מאד רגישים יצירתיים , כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות יותר פרקטית מעשית , האם אבא , הוא הדמות הדורשת מאד ללכת בתלם ? כאשר קיים במפתה הצד היחודי , מול הדרישות שתקלוט מההורים מורים חברה סביבה , עד כמה חשוב להיות ילדה טובה , וכזו גם תהייה .
    סה"כ המפה טובה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי השם

יפעת שלם
    26/03/2009

שלום ליאת אני מודאגת קצת לגבי השם הילה פניתי בעבר לנורמולוגית היא המליצה לי לשנות את השם לערך נורמולוגי ששווה 8 כי הוא לא מסתדר עם מפת הלידה של התינוקת ולא מומלץ . את רואה משהו כזה אשמח לשמוע את עצתך בעניין תודה ויום טוב יפעת שלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת

ליאת יוגב
    26/03/2009

כאשר תפני ל-1000 נומרולוגים , אני מניחה שיהיו לך 999 שיטות , וכאן השאלה על מי את סומכת , אני לא רואה שום בעייה בשם הילה ,בהתייחס לכל המפה שהתקבלה ., לפחות לא על פי ידיעותי , מזה למעלה מ- 17 שנה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת

ליאת יוגב
    26/03/2009

ראיתי ששאלת על עוד שמות , במידה ורלוונטי , ולא בשל העובדה שהשם הילה לא מתאים , אלא בשל האפשרות ,שגם השם אגם הינו שם מתאים , מאחר ומתקבלת מפה מאד זורמת בזכות השם אגם . יכולת ביטוי , צדדים עצמאים אינדבדואליים , ואולי אף מנהיגותיים במידה רבה ...
    אם עדיין לא הוחלט , השם אגם גם הוא יכול להיות טוב .
    אם תרצי לדבר איתי , התקשרי 052-3431920 ליאת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו