ילד בן 9

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ילד בן 9
    א.ל.ח
    27/03/2009

רציתי לשאו על השם רעם רבנו, שם האם אולגה, תאריך לידה 11.10.99
    באופן כללי על הילד והאם השם מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א.ל. ח

ליאת יוגב
    27/03/2009

האם ניתן להבין ששם המשפחה של ילדך הינו רבנו ?? לא ברור לי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

א.ל.ח
    28/03/2009

השם הוא רבנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.ל.ח

ליאת יוגב
    28/03/2009

פחות נוהגת לומר על שמות מתאימים או לא מתאימים , אלא אסביר את המשמעות של השם , מתוך הבנה שהילד נולד בשפה העברית , תקני אותי במידה ולא כך הוא ...
    ואם כך מספר הגורל של רעם , הינו 13-4 מספר המייצג צורך בבטחון מסגרות יציבות , ה-13 משמעותו צדדים נוקשים , לא פעם רצון למשהו ולא לוותר ...
    חשוב ללמדו , שכאשר דלת נסגרת , תמיד תפתחנה 2 אחרות, כאשר ידע להניח - ירוויח .
    ציר עולם הצרכים בנוי ממספרי 4 ו-6 מיום לידה 2 -11 כמו לומר ציר עולם הצרכים מראה על צורך מאד גדול בשייכות , בטחון אהבה משפחתיות , אלא שבחוויה שלו ירגיש לא פעם , שמתמודד מול העולם בעצמאות יתרה . כמו לומר רצוי - מול מצוי , ואם כך חויית תסכול , והרגשה של "אם היה לי " ...
    מקווה שהובנתי .
    ואם כך חשוב לתת לו חויית בטחון באופן מודגש .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו