קראנו לתינוקת שירה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• קראנו לתינוקת שירה
    סיגל
    06/04/2009

שלום רב, ביתי נולדה בתאריך 24.03.09 בשעה 16:08 . קראנו לה שירה ובעלי עלה לתורה ביום שבת והכריזו על שמה. אנחנו מאד אוהבים את השם, אך האירו את עיני שמשום שמספר השם הוא 2 וסיכום תאריך הלידה הוא 2 השם כנראה אינו טוב בשבילה. הדבר מדיר שינה מעיני בלילה. לא הייתי רוצה ששמה לא יתאים לה ויצור קונפליקטים רגשיים ובעיות אחרות בחיים כפי שאמרו לי. מה דעתך? אני מאד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קראנו לתינוקת שירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגל

ליאת יוגב
    06/04/2009

לי לא ידוע שקיימת בעייתיות , כאשר מספר הגורל של הילד תואם למספר השם הפרטי
    על כל פנים , לא כך אני בוחנת את מפתו של האדם , אלא בהתייחסות לשם המלא .
    כלומר , צייני מהו שם המשפחה של התינוקת ואענה לך על שאלתך , בהתייחס לכל הנתונים ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת, תודה על התיחסותך המהירה! שם מ

סיגל
    07/04/2009

משפחתנו הוא בר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל

ליאת יוגב
    07/04/2009

צירוף המספרים במפה של ביתך שירה - נפלא .
    מדובר במפה מאד נשית רגשית עם יכולת הבנה נפלאה , צדדים רגישים במיוחד בזכות מספרי 2 ו-6 צורך באהבה זוגיות והרמוניה , כחלק בלתי נפרד מדרכה .
    היי שלמה ובטוחה בבחירה הנפלאה של השם .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת, תודה רבה מקרב לב!

סיגל
    07/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו