שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    קרן פז
    07/04/2009

שלום

בתינו נולדה בתאריך 5.4.09 בשעה 2:22 לפנות בוקר.
    אנו מתלבטים בין מספר שמות: אביב, עלמה, מיקה
    שם משפחה הוא פז, שם האב ניר ושם האם קרן
    אלו איזה מבין השמות היית ממליצה לנו? אני חייבת לציין שיש עדיפות גבוהה לשם אביב
    אולי תוכלי להציע שם אחר/או את המספר המתאים ביותר לשם הפרטי לתאריך הלידה עם משמעות טובה.

תודה מראש
    משפחת פז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד אופציה שחשבנו היא שקד...

קרן פז
    07/04/2009

אשמח מאוד לתגובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

ליאת יוגב
    07/04/2009

מספר הגורל של ביתך הינו 2 , מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , צורך בהרמוניה , שיתוף , עידוד ותמיכה , המספרים במפה , על פי השם אביב נראים כצירוף , באמת הטוב ביותר , מכל ההצעות שהצעתם , הצירוף הוא הוכחה למפה מאד נשית רגשית ,
    כשקיימת בעייתיות , בעובדה שמספר הרושם , הדרך שיהיה חשוב לה להציג ולהראות עצמה כלפי העולם החיצון יהיה לכיוון של חוזק , עצמאות יחודיות וחד משמעיות , מה שלא קיים בתוכה ,, כמו לומר , למה כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות יותר עצמאית יחודית , כמו לראות שפחות מקבלת עצמה .
    ובכל זאת מכל השמות וההצעות שהצעת , בכל זאת גם אם קיימת בעייתיות כזו או אחרת , זהו השם המועדף .
    השמות האחרים כל אחד מסיבותיו הוא בעייתי משהו .
    אלא אם כן קיימת הצעה אחרת ... אוכל לנסות לבחון אותה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, יש לך הצעות לשמות

קרן פז
    07/04/2009

יש לך הצעות לשמות ? אני מבינה שהתאריך בעייתי ולכן חשוב לי להעניק לה שם חזק

תודה מראש,

קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

ליאת יוגב
    08/04/2009

תאריך הלידה של התינוקת לא בעייתי, כי אין אמירה כזו , כאשר מספר הגורל הינו 2 כל שצויין קודם לכן , זו משמעות המספר .
    חשוב להתאים את השם ביחס לתאריך הלידה , כאשר לא הייתי פוסלת את השם אביב , בהחלט יכול להתקבל.
    אלא אם כן קיימות אופציות נוספות , במידה ולא זה גם בסדר ,
    שם נקבע ע"י אמא , כך שחשוב שאת תתחברי לשם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו