מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתשמעון07/04/2009
שלום,
שמי הוא שמעון אליהו ולאישתי קוראים אודליה.
בעוד כמה ימים אישתי אמורה ללדת בת, והיא ממש רוצה לתת את השם אבישג.
אני לא ממש מתחבר לשם הזה אבל לא חשבתי על שום אופציה אחרת כי ממש לא בא לי לאכזב את אישתי.
רציתי לציין שיש לנו בן בכור ושמו ראם, הוא נולד בתאריך 24/03/2006, האם השם טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ליאת יוגב07/04/2009א. בחירת שם נעשית ע"י אמא . כך שלא אוכל להציע לך אלא לנסות להתחבר לבחירת השם שבוחרת אשתך ...
ב. מהו שם המשפחה של ראם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראם
שמעון07/04/2009שם המשפחה הוא אליהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ליאת יוגב08/04/2009כדי לענות על השם אבישג , חשוב לראות גם את תאריך הלידה, כך שהיו איתי בעניין השם לאחר הלידה .
על הילד ראם . מתקבלת מפה נפלאה , שקיימים בה חלקים של עניין סקרנות רבה , ילד מאד דינמי פעלתן , חשוב להפנות אותו לכיוון ספורטיבי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שמעון08/04/2009תודה על התגובה המהירה, אני אהיה בקשר לאחר הלידה.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת.
שמעון25/04/2009שלום,
נולדה לנו בת אתמול 24/04 בשעה 12:10.
אנחנו מתלבטים בין שני שמות:
אבישג ואלה.
מה עדיף למיטב הבנתך?
אשמח לתשובה מהירה.
שמעון ואודליה אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ליאת יוגב25/04/2009ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המיצג צדדים חברותיים , זרימה , יכולת ביטויית , והמון רגש , ואם כך השם אבישג עדיף על השם אלה , כאשר המפה המתקבלת, מספרים רכים רגשיים , ונשיים במרבית המפה , אך חייבת לציין גם את הצדדים האחרים , השם אבישג מקבל מפה רגשית נשית , עולם צרכים שהולך מאד לכיוון זה , אלא ,מאחר ומספר השם המלא הינו 8 - מוכיח על יכולות בכיוון החוזק כוח , ואם כך השאלה שנשאלת - מדוע מקבלת מספר שם מלא , המוכיח על כישורים יכולות בכיוון של התמודדות מול מצבים , כאשר ה-8 מדגיש צדדים שיש בהם כוחות רבים . אני בפנים שלי כל כך רגישה ,אלא ,שמציאות החיים דורשת יתר כוח והתמודדות מה שנקרא - רצוי מול מצוי . הרצוי רגש רכות המציאות דורשת כוח והתמודדות .
מול זה אפשר לראות שעל הציר החשוב ביותר , ציר גיבוש האישיות מספרים 3 כמספר הגורל ו-8 כמספר השם המלא , מוכיח על מספרים הרמוניים , המדגישים יכולת ביטויית ויצירתיות שימושית ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)