שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    מאיה
    09/04/2009

שלום.
    שמי מאיה נעמי, ושם בעלי יואב, שם משפחתנו כהן.
    אמנם עוד מוקדם, כי ביתנו אמורה להיוולד ב-24 בספטרמבר. אנחנו מאוד אוהבים את השם אמלי- ameli, אבל אנחנו לא מצליחים למצוא את משמעותו ומאוד חשוב לנו לדעת מה משמעות השם והאם מבחינת האותיות והנומרולוגיה השם יתאים לה.

תודה וחג שמח
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה

ליאת יוגב
    10/04/2009

השם אמלי , יוצר סוג של בעייתיות ,גם אם עדיין לא קיימת ידיעה לתאריך הלידה , ובכל זאת הבעייה שצורת החשיבה מאד רצינית בוגרת מעמיקה , מול צדדים שלפיהם יהיה חשוב לה להיראות מאד קלילה זורמת תקשורתית , זאת באופן בו יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ , כמו לראות עד כמה היא לא תאהב את הצדדים הכבדים שבחשיבתה , השאלה למה ?
    ואם כך יוצר קושי תקשורתי מסויים לדרך החיים ,
    הכינו שמות נוספים , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין כמה שמות .
    להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת

מאיה
    12/04/2009

תודה רבה על תגובתך, אנחנו כמובן ניקח אותה ברצינות.
    את האמת שעוד טרם נכנסתי להריון הייתי נעולה על השם, אבל לפני שבועיים (אחרי הסקירה כשנודע לנו סופית שאנו ממתינים לבת) עלה השם אמה.
    גם עליו אני לא מוצאת מידע, וחשוב לי לדעת באמת יותר על משמעות השם לפני שאני נותנת אותו עוד טרם התיחסות לתאריך הלידה. אשמח לשמוע עליו, ובכל מקרה כמובן אהייה בקשר לאחר הלידה.
    אני נהנית מאוד לקרוא את תשובותיך המעמיקות פה בפורום.
    שוב המון תודה וחג שמח.
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו