שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום
 
  • שם לבן
    ענת
    10/04/2009

    שלום!
    ילדתי בן בשעה טובה ב10/4/09 (היום) בשעה 11:30 .... אני מתלבטת לגבי השם רוני , האם זה מתאים לו? שם משפחה ארונוב.. אשמח לקבל הצעות נוספות.

    בתודה , האם המאושרת

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ענת

    ליאת יוגב
    10/04/2009

    בעצם נראה שאת לא מתלבטת אלא השם נבחר , לא הצעת כאן יותר מאשר שם אחד ועל כך מה יש
    לומר ? אנתח את המפה על פי השם רוני ארונוב ,
    מספר הגורל של ביתך הינו 7 , מספר המציין צדדים של עומק איכות ידע למידה , צדדים מאד פרטיים מול זה השם המלא מקבל 9 כמו לומר מספרים מאד הרמוניים ה-7 בגורל מול ה-9 בשם המלא ואם כך אוהבת , צדדים המראים על תובנה רבה , אך יחד עם זאת קיים כאן מספר 2 , המראה על צורת חשיבה , הצורך בשיתוף זוגיות , ה-2 מנוגד למספרים האחרים , כמו לומר יתכן אף קושי בהיבט הזוגי השותפי אך ידיעה מאד גדולה לצורך בכך , עד כדי תחושה של תסכול בעניין, מודעת שהדבר שהכי זקוקה לו זוהי זוגיות שיתוף הרמוניה , אך למה זוהי נקודת קושי , עד כדי להבין שלא תמיד פשוט שם .
    קיימת כאן מפה שלפיה , פחד מאיבוד שליטה , כמו לומר גם אם אני מאד צריכה הפרטיות שלי בכל זאת חוששת להישאר בלבדיות , כאשר צורת החשיבה מראה על הצורך הכל כך חזק בשיתוף .
    מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לחיים מצבים של איבוד שליטה , מה שנקרא - ה פ ת ע ו ת , ואיך הן קורות ????
    אז לשיקול דעתך ...

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו