מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מתחברת לשםענבל11/04/2009
שלום,
ביתי נולדה ב- 5.3.09 בניתוח קיסרי שנקבע מראש. התייעצתי איתך לגבי השם , טרם הלידה, ובחנו את השמות: נועה, ליה, נויה, יעל ועוד כמה.. (שם משפחה - גבע)
את המלצת בחום על השם ליה, וכך קראנו לה. היום, בערך חודש אחר כך, איני מתחברת לשם, למרות ששאר בני המשפחה כן. אני עדיין חושבת על השם נועה, וקצת מתחרטת שלא קראתי לה בשם הזה.
אנא חזקי אותי, ותאמרי לי מה יותר חשוב שהשם יתאים לילדה מבחינה נומורולוגית או שהאמא תתחבר לשם...
מה לעשות?
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב11/04/2009אין ספק שמאד חשוב להתחבר לבחירת השם של התינוק (ת) את ההצעה לשם ליה נתת את . ומבין השמות שהצעת , היה זה השם המועדף .
כאשר המפה המתקבלת על פי השם ליה , מפה שיש בה צדדים מאד הרמוניים על הציר החשוב ביותר , הגורל מול השם המלא , גורל 1 שם מלא 3 ואם כך , מוכיח על צדדים זורמים במיוחד , יכולת ביטויית , צדדים רכים ונעימים ,
השם נועה מאחר והתקבלה מפת חנק , מה שאומר , מספר גורל 1 מול יום לידה 5 מספרים אי זוגיים והרמוניים בפני עצמם , מול זה בעקבות השם נועה גבע מתקבלים מספרים 2 6 8 שאלה מספרים זוגיים החונקים את מי שנועדה להיות , כמו לומר אירועים בתוך החיים היוצרים חנק , אפשרות מצד אחד לבעיות בריאות , מצד שני למצבים שלפיהם תחפש באיזה שהוא שלב לנתץ מציאות כזו או אחרת , השם נועה יוצר קונפליקט בין צורת החשיבה = 11-2 לבין מספר הגורל 1 ואם כך קונפליקט על ציר עולם הצרכים , אז מה רוצה ? עצמאות ? שיתוף ? והרי נועדה ללכת עם הצדדים המיוחדים שבה .... לימים אף קושי בלבחור בן זוג , כי מה תרצה מישהו שיהיה רך רגיש ? או מישהו שיהיה עצמאי חזק ???
היי שלמה בבחירת השם ליה , נסי להתחבר ואם אכן לא תתחברי , ננסה לשקול אופציה נוספת , אחרת ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל11/04/2009תודה רבה על התגובה המהירה, חיזקת אותי מאוד.
הדברים שציינת חשובים בעיני, ואכן אנסה להתחבר לשם..
חשוב לי להיות בטוחה (דרכך) שחוסר החיבור שלי (בינתיים) לשם לא יצור בעיות, מאחר ואני יודעת שיש חשיבות רבה לבחירת השם ע"י האמא.
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)