מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתענת11/04/2009
הי ליאת,
אף ששיגעתי אותך בטלפון מס' פעמים, עוד לא קיבלתי החלטה בענין השם של בתי ומאחר שלא נעים לי להטרידך במהלך החג, אודה אם תוכלי להשיב לי בכתב. כאשר שוחחנו, המלצת, מבין השנות שהצעתי, על השם דניאלה אך איני סגורה עליו.
לאחר התלבטויוחת קשות (מאוד) השם שנראה לי הוא רעות.
בתי נולדה ביום 21.3.2009 ושמותינו הם ענת ושי לוי.
תודה וחג שמח,
ענת
נ.ב.
סליחה על ההטרדה החוזרת אך אין ספק שזו ההחלטה הקשה ביותר שקיבלתי מימיי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב11/04/2009אין שום בעיה מבחינתי לענות לך ... והרי התשובה , רעות לוי ממש לא מתקבל כשם מומלץ מ-2 טעמים , א. מתקבלת מפת חנק , מספר הגורל כידוע הינו 7 , פרטי יחודי , צדדים מאד אינדבדואליים ,צורך להיות אחרת מיוחדת , מה שנקרא לא סטנדרטית , מול זה המספרים האחרים המתקבלים בעקבות השם רעות , הינם מספרים זוגיים 4 2 ואם כך נוצרת מפת חנק , מה שיכול ליצור לימים בעיות בריאות , או לכיוון של צורך לנתץ באיזה שהוא שלב , משהו בחיים ....
כמו ללמוד שצריך ללכת בתלם אבל בכל זאת אני אחרת , אז האם הולכת עם האמת שלי או עם מה שקולטת שרוצים ממני , ואז לימים אפשרות לערוך ניתוץ , במגמה להתחבר לאמת שלי ....
ב. מה שנקרא סיבה נוספת לעובדה שהשם לא מתאים , נוצר מספר קרמטי 13-4 מה שיוצר הרגשת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית , הרגשה של תקיעות ,
ג. המספרים כולם הם מספרי חרדות ....
חישבי על שמות נוספים והציעי , אהיה בשבילך ...
להשתמע . אפשר לנסות לדבר איתי מחר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ענת11/04/2009הי ליאת,
בשיחותינו, אמרת שמספר הגורל שלה הוא 8 ולא 7. האם זה משנה (כי השם די נראה לי)?
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת יוגב11/04/2009את צודקת לגמרי , טעות שלי .. ואם כך אין בעייתיות מבחינת מה שנקרא "מפת חנק" מאחר ונוצרים במפה מספרי 8 2 4 , והם מספרים הרמוניים לגמרי , הבעייתיות היחידה , אם כך היא העובדה , שצורת החשיבה היא 13-4 מה שמוכיח על נעילות מחשבתית , ללכת עם הראש בקיר ...
חוסר שביעות רצון , 13-4 הינו מספר קרמטי , ומשום כך לא ממליצה על מספרים קרמטיים ,
ושוב סליחה על אי תשומת הלב , לגבי מספר הגורל ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)