מי קובע את השם??

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מי קובע את השם??
    ענת
    11/04/2009

שלום,
    אני קוראת את תשובותייך בעיון ומתפעלת מיכולתך לעזור לאנשים להחליט בנוגע לשם...זו החלטה חשובה לכל הדיעות. אני עומדת בפני לידה אחרי שנים של ציפיה והריון לא פשוט. מתחילת ההריון היה לי שם שהתחברתי אליו מאד, בעלי שולל את השם השה מכל וכל...הוא לאחרונה חשב על שם אחר יפה גם הוא שאני יכולה אולי להתרגל אליו אבל הוא עושה לי שטיפת מוח, קורא לעובר בשם, ולא מוכן לשמוע על השם שלי. כמובן שלא הייתי רוצה לכפות עליו את השם שאני רוצה...
    קראתי באחת מתשובותיך שהאם מחליטה, האם את יכולה להרחיב קצת בנושא??
    והאם את השם ניתן לקבוע באמת רק אחרי הלידה?
    תודה וחג שמח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי קובע את השם??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת

ליאת יוגב
    12/04/2009

את צודקת באשר לאמירה , שאת השם חשוב שאמא תבחר , זאת מאחר ובמידה ואמא לא מתחברת לשם , קיימת דאגנות יתר , וכן רגשות אשמה לאורך הדרך .
    נכון שלאורך הדרך , באתר , לא פעם אני היא זו שמייעצת בבחירת שם כזה או אחר , אבל זאת כאשר מציגים בפני יותר מאשר שם אחד .
    לעומת זאת כאשר מציעים לי רק שם אחד , ההתיחסות שלי היא לניתוח השם מבלי להעיר , כי אין כאן מקום להתלבטות , גם כאשר השם בעייתי ואולי זה השיעור של הילד לעבור משהו בדרך , גם אם לא פשוט, מפות קונפליקטיות יוצרות בעייתיות , מפות עם שיעורים קרמטיים יוצרות קשיים , ועוד .
    לכן אני מעדיפה שההורים בבחירת השם ינסו להתחבר ליותר מאשר שם אחד , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין השמות וליצור את המפה ההרמונית ביותר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...בעה"ש ניצור קשר

ענת
    12/04/2009

להתייעצות איתך אחרי הלידה...
    חג שמח,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו