מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מי קובע את השם??ענת11/04/2009
שלום,
אני קוראת את תשובותייך בעיון ומתפעלת מיכולתך לעזור לאנשים להחליט בנוגע לשם...זו החלטה חשובה לכל הדיעות. אני עומדת בפני לידה אחרי שנים של ציפיה והריון לא פשוט. מתחילת ההריון היה לי שם שהתחברתי אליו מאד, בעלי שולל את השם השה מכל וכל...הוא לאחרונה חשב על שם אחר יפה גם הוא שאני יכולה אולי להתרגל אליו אבל הוא עושה לי שטיפת מוח, קורא לעובר בשם, ולא מוכן לשמוע על השם שלי. כמובן שלא הייתי רוצה לכפות עליו את השם שאני רוצה...
קראתי באחת מתשובותיך שהאם מחליטה, האם את יכולה להרחיב קצת בנושא??
והאם את השם ניתן לקבוע באמת רק אחרי הלידה?
תודה וחג שמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב12/04/2009את צודקת באשר לאמירה , שאת השם חשוב שאמא תבחר , זאת מאחר ובמידה ואמא לא מתחברת לשם , קיימת דאגנות יתר , וכן רגשות אשמה לאורך הדרך .
נכון שלאורך הדרך , באתר , לא פעם אני היא זו שמייעצת בבחירת שם כזה או אחר , אבל זאת כאשר מציגים בפני יותר מאשר שם אחד .
לעומת זאת כאשר מציעים לי רק שם אחד , ההתיחסות שלי היא לניתוח השם מבלי להעיר , כי אין כאן מקום להתלבטות , גם כאשר השם בעייתי ואולי זה השיעור של הילד לעבור משהו בדרך , גם אם לא פשוט, מפות קונפליקטיות יוצרות בעייתיות , מפות עם שיעורים קרמטיים יוצרות קשיים , ועוד .
לכן אני מעדיפה שההורים בבחירת השם ינסו להתחבר ליותר מאשר שם אחד , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין השמות וליצור את המפה ההרמונית ביותר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...בעה"ש ניצור קשר
ענת12/04/2009להתייעצות איתך אחרי הלידה...
חג שמח,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)