שם לתינוק - מאוד דחוף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק - מאוד דחוף
    רונ י
    13/04/2009

ליאת יקרה,

ילדתי בתאריך 10/4/09 בשעה 11:57 בבוקר.

הברית בעוד 3 ימים ואני במצוקת שם מאחר ולא היה לנו שמץ של מושג לגבי כיוון לשמות כל ההריון, אבל חשבנו שאחרי הלידה כשנראה את הילד השם מיד יצוץ לו...מסתבר שזה לא פשוט כמו שחשבנו והלחץ נותן את אותותיו :-)

אני לא בטוחה אם הפרטים הבאים רלוונטים- אבל ליתר ביטחון:

תאריך הלידה שלי: 5/3/78 ושמי לאחר נישואים הוא איה ניקולא הוד

שם בן זוגי: יניב ניקולא ותאריך לידתו הוא 18/8/75
    אם יש עוד פרטים שאת זקוקה להם אין בעיה.

עלו כל מיני שמות ורעיונות: הכי על הכוונת עכשיו זה: סהר

חשבנו גם על רואי, רועי, עמיר, אמיר....אבל הכי הכי מתסדר זה סהר כשמסתכלים על הילד :-)

אשמח אם תוכלי לכל רעיון אחר/נוסף.

מאוד אעריך את הבדיקה שלך לגבי השם ואני מקווה שזה יקרה לפני הברית (מאחר וגם אני מנהלת כאן פורום ואני מודעת לקושי לענות מהר לכולם ובזמן בייחוד כשאר מדובר במצבים שיש להם דד-ליין - חייבים עד לברית שם :-)) ואחרי הכל אנחנו בחג כרגע )
    אז אלפי תודות מראש על העזרה

איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק - מאוד דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איה

ליאת יוגב
    13/04/2009

הנתונים שחשוב לציין , שם המשפחה של התינוק ותאריך הלידה , וכמובן שמות שמתחברת אליהם .
    ואם כך ,מתוך הנחה ששם המשפחה של התינוק הוא ניקולא ,ראשית, מספר הגורל של התינוק הינו 16-7 מספר המדגיש צדדים מאד פרטיים מצד אחד , רצינות עומק חכמה ידע למידה , לכך נועד , צדדים מאד שונים , מה שנקרא לא סטנדרטי , מול זה בחירת השם סהר , בעייתית מאחר ומתקבל מספר קרמטי נוסף על ה-16-7 משמעות ה-16 הינה שיעור במערכות יחסים , המספר הקרמטי ,הנוסף הינו 13-4 מה שמדגיש נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות .... ומשום כך השם סהר לא מומלץ .\השם רועי - יוצר מפת חנק , מה שאומר נועד להיות מאד פרטי אינדבדואליסטי , 7 מיום לידה 1 מה שאומר מספרים אי זוגיים ופרטיים באופן ניכר , מול זה המספר הנוסף המתקבל בעקבות השם רועי הינו 6 מה שיוצר חנק למי שנועדתי להיות מצב המביא לבעיות בריאות , כאפשרות , או צורך לנתץ במהלך הדרך בחיים , כי נחנק....
    השם עמיר יכול להיות לא רע , וזאת מאחר ומתקבלת מפה שיש בה צדדים פרטיים מול יכולות בכיוון המסגרתי אחראי , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , החוצה יראה מאד תבניתי ממוסגר , ומבפנים יותר פרטי , אחר שונה ... ובכל זאת המפה יותר מתאימה , לפחות מכל ההצעות האחרות (ושמתי לב גם לשם עמיר ורואי )
    במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי ואלווה אותך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב היי

רונ י
    14/04/2009

המועד מתקרב ועדיין אין שם...

איך השם נועם מסתדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלה עוד שם...

רונ י
    14/04/2009

עלה עוד רעיון לשם אורן..

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה

ליאת יוגב
    14/04/2009

שוב , מספר הגורל של התינוק הינו 16-7 מספר מאד לא סטנדרטי , מול זה השם אורן יוצר מפה שלפיה יקלוט שרוצים אותו ילד ההולך על פי נורמות , חוקים , מספרים 4 ו-6 כמספרים זוגיים מול מספר הגורל המוכיח על היעוד שלו , במיוחד שנולד ביום לידה 10 , 1 ו-7 מספרים מאד פרטיים , מול זה ה-4 ו- 6 מספרים מאד זוגיים סטנדרטיים , ואם כך כמו לא לאפשר לו ללכת עם היעוד אליו הגיע.
    השם נועם מקבל מפה שלפיה קיים קונפליקט בעולם הצרכים , כאשר מספר הגורל הינו 7 מספר המדגיש צדדים מאד רציניים , דורשי שלמות ואיכות , מול זה צורת החשיבה המראה על צדדים מאד קלילים זורמים . ואם כך עם מה ללכת ?? האם בצד הקליל או לחילופין רציני ? שאלה המביאה לבלבול מאד גדול ולמצבים של איבוד שליטה ....
    לא אוכל להמליץ , אם כך לא על נועם ולא על אורן .
    דברו איתי , מחר בערב 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו