מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתחופית13/04/2009
הי,
נולדה לי בת ביום 10.4.09 בשעה 20:40
אני מתלבטת בין שני שמות - זהר ויהלי.
אשמח לקבל עצתך.
תודה ויום טוב,
חופית גלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופית
ליאת יוגב13/04/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו גלב , מבין השמות שהצעת , השם המועדף הינו יהלי , כאשר קיימים מספרים מאד פרטיים מספרי 7 גורל 9 שם מלא , צדדים המראים על חכמה תובנה רבה , צדדים מאד אינדבדואליים , מול זה כלפים חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר זוגית הרמונית , מה שאומר , פחות קבלה עצמית , או לחילופין , מספר הרושם יכול להתקבל לא רק כ-2 אלא גם כ-11 מה שאומר , צדדים מאד רוחניים , תובנה המצאתיות , יכולת הבנה נפלאה .
ובקיצור כל המפה הופכת להיות מאד פרטית , אינדבדואלית ,שממילא קיים במרבית המספרים , יום 1 גורל 7 שם מלא 9 שם פרטי 1 , מספרים אי זוגיים , המראים על יחודיות אינדבדואליות פרטיות , ללכת על פי רחשי ליבי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חופית13/04/2009עזרת לי מאוד.
חופית גלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)