תאומים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• תאומים
    מירב
    16/04/2009

היי
    לפני כחודש ילדתי תאומים בנים ואני מתלבטת בין כמה שמות
    וכמו כן איך יודעים איזה שם לקרוא למי???
    תאריך לידה- 23.3.09
    השמות שחשבנו עליהם - לביא, תמיר, שחר, אבירם, אסף,רואי, אריאל, דניאל
    שמות ההורים- יוסי (יוסף) ומירב כהן

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה

מירב
    16/04/2009

כנראה שלאחד מהתאומים יהיה שם שני. שהוא- גברי- ( מהשם גבריאל)
    אז אם אפשר את התייחסותך גם לכך

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

ליאת יוגב
    16/04/2009

ראשית , כאשר בוחרים שם ההתיחסות קודם כל היא לשם הראשון , כך שהשם גברי גבריאל , כרגע לא משנה , נחשוב על זה בהמשך , כשתקבלו החלטה על השם הראשון ונבדוק , למי מהשניים להוסיף השם .
    מספר הגורל של התאומים הינו 1 מספר המייצג יחודיות עצמאות אינדבדואליות , מה שנקרא אני שלם , לדעת להישען על עצמם בזכות עצמם .... וללכת עם הצדדים המיוחדים הקיימים בהם .
    מול זה השמות האפשריים מתוך רשימת השמות שהצעתם , אסף , אפשרות לא רעה , מאחר ועל ציר גיבוש האישיות , גורל ושם מלא קיימת הרמוניה , 1 מול 9 , מה שנקרא מספרים מנהיגותיים , צדדים יחודיים פרטיים ועוד , נכון שצורת החשיבה תראה שיהיה חשוב לו מאד ללכת עם הצד המשפחתי הרמוני ביתי , מול צדדים מאד מיוחדים ופרטיים ובכל זאת אפשרות טובה ....
    שם נוסף לא רע גם הוא תמיר , למרות שלא מושלם .... כל שאר השמות בעייתיים , כל אחד וסיבותיו , אם תרצו נפרט בשיחת טלפון , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות

מירב
    16/04/2009

איזה שמות כן יתאימו לדעתך.
    זאת אומרת איזה ערך נמורולגי השם הפרטי צריך להיות .
    מה אני צריכה לדעת כדי להגיע לבחירה טובה?

לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

ליאת יוגב
    17/04/2009

לדעתי לא זו הדרך , כי הרבה יותר מורכב ואם כך החשוב הוא להתחבר לשמות שאוהבים אני אעזור בבחירת השם תוך הסברים על משמעות המפה כולה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו