הוספת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• הוספת שם
    אלונה
    17/04/2009

שמי רויטל ביטון בתעודה בבית ץמיד קראו לי רוית נולדתי ב4 ל4 1980 יח בניסן 2 ו25 בלילה משנות העשרה שליעברתי חולי שעדיין ישנו בעיות כלכליות וקשיים גדולים אני מעונינת להוסיף שם לשמי שאולי יתן לי דרך להתמודד טוב יותר עם שינוי חשבתי על השם בת אור או אריאנה או שביט ניקראתי אגב על שם סבי שביקש זאת מאמי לפני שניפטר ממחלה קשהאני מנסה כל חיי לשנות את פני הדברים להחלים להיות אופטימית אבל תמיד רציתי להוסיף שם ולא ידעתי איזה בתחילה אז מהשמות שהצעתי אם יש משהו מומלץ אשמח רויטל. שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רויטל

ליאת יוגב
    17/04/2009

אני מניחה שאוכל לעזור לך , אבל מאחר והאתר הזה מיועד לבחירת שם לתינוק , לא נכון לי לענות כאן ,
    מוזמנת ליצור איתי קשר 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

אלונה
    18/04/2009

לפחות תוכלי לומר לי אם יש טעם להוספה או שאני סתם חושבת שגוי ומה עלות ייעוץ? תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

ליאת יוגב
    18/04/2009

דברי איתי ואמסור לך פרטים ,ברצון , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

דלית
    19/04/2009

ליאת יקרה,
    לא כל כך הבנתי את תשובתך.לגבי השמות שהצעתי[
    מה הכוונה ששם יוצר הרמוניה נשית , האם הכוונה לעודף רגישות, או חשש שהשם מביא לנטיות נשיות (קרי הומו)
    לגבי השם גיא - האם לדעתך שם זה יביא לבעיות תקשורת עם אנשים או בת זוג בעתיד?
    האם תוכלי לכוון אותי לכוון שמות מסוימים מתאימים (על מה לשים את הדגש בבחירת השם שיתאים לתאריך הלידה - כמו סיכום אותיות, ).
    אני מניחה שהתאריך לא ישתנה ואלד במועד זה לכן הייתי רוצה כבר להיות החלטית עם השם עוד לפנ י הלידה.

תודה
    דלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו