התלבטות בין שני שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני שמות
    סנצורי
    17/04/2009

שלום !

בנינו השני נולד אתמול 16.4 בשעה 17:30
    אנחנו מאוד מתלבטים בין שתי שמות יהלי ו גל

השיקול הנומורלוגי יכול להיות מכריע !

בתודה מראש

ע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שני שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין את השמות שלנו..

סנצורי
    17/04/2009

שכחתי לציין

שמי ענת ושם בעלי אלון

ע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנצורי

ליאת יוגב
    18/04/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הינו סנצורי ,
    ראשית אתחיל ממספר הגורל של התינוק , שהינו 4 (צמצום כל תאריך הלידה), משמעות הדבר - גישה מעשית אחראית , שתי רגלים על הקרקע , מספר שיש בו דגש לפרטים , צורך בבטחון מסגרת ויציבות , מול זה מבין השמות שהצעת , יהלי או גל ,
    השם גל יוצר צדדים הרמוניים עם מספר הגורל , כלומר כאשר השם המלא הינו 8 , נוצרת הרמוניה בהיבט המעשי שמאפיין את שני המספרים , אך חשוב לציין שהמפה המתקבלת היא מפה מאד סגורה עצורה רגשית , מספרים רציניים כבדים , דרישה לשלמות , צדדים שיפוטיים , גם יום לידה 7 וגורל 4 וכן מספר 7 הקיים במקום נוסף במפה ,מדגיש צורת חשיבה הדורשת שלמות ,רצינות ,איכות , ואם כך, אפשר לראות שהשם יוצר צדדים רציניים בוגרים , דורשים -בלי פשרות , אם ניתן לקרוא לזה כך ....
    וסגירות , כמצויין .
    השם יהלי ממש לא מתאים , ראשית בשל הקונפליקט בין ה-5 ל-4 מספרים מנוגדים , היוצרים בלבול בדרך החיים , אז מה רוצה ? חופש ריגוש , או מסגרת ויציבות ???בעייתיות לימים בהקשר הזוגי ...
    מפת חנק , מספרים קלילים מול מה שנועדתי להיות , יותר רציני כבד דורש וכו .
    ואם כך מבין השמות , עדיף השם גל ,
    אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון בקשר לשם משפחה..

ענת
    18/04/2009

ליאת תודה רבה

אני ידעתי ששם המשפחה גם משנה סנצורי זה הכינוי באינטרנט
    שם המשפחה הוא גונן האם זה משנה את המפה ??

אני מצטערת על הבילבול הניתוח הזה חשוב לי מאוד

בתודה מראש

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת יוגב
    18/04/2009

יתכן שנומרולוגים אחרים לא מתייחסים לשם המשפחה , אך הדרך בה אני מנתחת את הנתונים , כמובן , על פי השם המלא , ואם כך חשוב במיוחד לציין את שם המשפחה ....
    על כל פנים ,מבין השמות השם גל מקבל מפה נוקשה רצינית דורשת , שיפוטית , מול צורת חשיבה יותר הרמונית , פחות לאהוב את החלקים הנוקשים שקייימים במרבית המפה ...
    צדדים אחרים , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כלפי חוץ יראה מרוחק , שומר חיץ אינדבדואלי , הפנים מאד זוגי , זקוק לשייכות . כמו שני עולמות שונים , האם להמליץ. על השם ??? לשיקולכם
    השם יהלי , יוצר מצד אחד מפה הרמונית , מאחר ומתקבלים מספרים זוגיים במרבית מספרי המפה מול זה , המספרים נחשבים למספרים חרדתיים , פחדים חרדות עם כל המשתמע , מפה שמקבלת גם מספר קרמטי נוסף , קרמה - תיקון על חיים קודמים , שיוצר קשיים בחיים אלה , קרמה 13- היא המתקבלת בעקבות השם יהלי , שיוצר תחושת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ,הרגשה שדברים תקועים .
    האם להמליץ על זה השם ???
    אין לי מושג במה לבחור ???? לשיקולכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת - תודה רבה!

ענת
    19/04/2009

אני מאוד מעריכה את הגישה הרצינית שלך לנושא בחירת השם
    תודה על הניתוח וסליחה על אי ההבנה

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו