מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקדלית18/04/2009
שלום לך,
אני אמורה ללדת ב"ה בן בתאריך 30.04.09 בניתוח קיסרי מתוכנן.
רציתי לשאול מס' שאלות:
1. את תאריך הלידה יכלתי לבחור בין ה- 30.04.09 או 4.5.09 מה מהתאריכים הבאים טוב יותר )
2. אנחנו מתלבטים בין שלושה שמות: נועם, איתי, או גיא.
מה מהשמות הללו הוא הטוב ביותר (כמובן לפי התאריך שלדעתך הוא הטוב ביותר) ?
שמי הוא דלית. שם האב : עופר שם המשפחה : קורן.
אנ ייודעת שבד"כ עדיף לחכות ללידה עצמה לקבלת החלטות על השם לתינוק, אולם אשמח אם בכל זאת תייעצי לי לפני הלידה .
מודה מראש
דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
ליאת יוגב18/04/2009מה יקרה אם התאריך ישתנה , צריך יהיה לבדוק שוב את בחירת השמות , לא כן ??
על כל פנים התאריך ה-30.4.2009 יכול להיות נפלא , מספר גורל 9 , כאשר תכונות המספר 9 - הבנה נתינה , רצון לתקן את העולם , צדדים מנהיגותיים , רצון לבגדול , צורך במרחבים , ועוד .
כאשר מבין השמות שהצעת , אפשר לראות שכל השמות נפלאים , אלא שהשמות נועם ואיתי מקבלים מפות מאד רכות רגשיות נשיות , מדובר בבן , מול זה השם גיא מקבל מפה יותר גברית , אך קיימת בעייתיות מסויימת מאחר ומספר השם המלא המתקבל גיא קורן = 19-1 מספר קרמטי , מספר המדגיש הרגשת עליונות או נחיתות , קושי תקשורתי מסויים , ומשום כך , בעייתי ,
המפה של איתי ונועם מפות הרמוניות במיוחד , נפלאות , אך בכל זאת נשיות ורגשיות
אז מה להחליט ??
עדכני אותי על תאריך הלידה המדוייק בהמשך , ונשקול שוב ... אולי צריך לחשוב על עוד שמות ????
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דלית19/04/2009ליאת יקרה,
לא כל כך הבנתי את תשובתך לגבי הבעיתיות בשמות שהצעתי :
מה הכוונה מפות נשיות - האם הכוונה לעודף רגישות או שהכוונה לנטיות מסוימות (הומו)
לגבי השם גיא - האם הכוונה שהשם בעייתי ביצירת קשרים חברתיים
לגבי תאריך הלידה - מנסיוני (זהו ילד שלישי) אלד בזמן.
מאוד מבקשת אם תוכלי להציע רשימה של מספר שמות שלדעתך מתאימים לתאריך לידה זה, וכן לחילופין לתת לי קריטריונים שעימם אוכל להגיע לבחירת השם האידיאלי ביותר.
חשוב לי לעשות את תהליך בחירת השם לפני הלידה עצמה מכוון שלאחר הלידה הזמן להחליט החלטה כל כך גורלית יהיה מצומצם בעיקבות הברית.
מודה מראש
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית
ליאת יוגב19/04/2009עד כמה אנחנו יכולים להיות בטוחים שהתאריך הוא התאריך , עדיין מתעקשת שלא בהכרח סופי .
הבנת נכון את אמירותי , בלבול בזהות המינית ,כאשר בן נולד והמספרים במפתו הם מספרים נשיים , קיימת בעייתיות בנושא המיני , הזהות המינית , ולכן זהו בדיוק הפרוש , ראיתי אין סוף אנשים עם מספרים נשיים שעדיין לא זה מה שהיה קיים בהם , (הומו) ובכל זאת יכול להביא למצב שכזה , בכל מקרה מפה נשית לגבר מביאה למצבים של קושי באינטימיות , גם אם מתחתנים .... ובכל זאת קיים . מצד שני כאשר המפה היא מפה הרמונית היכולת להתמודד עם המציאות הרבה יותר פשוט , תמיד נכון לבחור מפה הרמונית
וכאן את שואלת איזה שם אחר עליו אני ממליצה , ובכן , לא נוהגת להמליץ ... נסי להתחבר לשמות ואעזור לך להחליט .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)