התלבטות אחרי לידת תינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות אחרי לידת תינוקת
    לילך
    19/04/2009

בשעה טובה ומוצלחת ילדתי בת בתאריך ה- 16.4.09 היא נולדה בשעה 22:05 . אנחנו מתלבטים בין שתי שמות שי-לי או לירי. אשמח אם אקבל עזרה בבחירת השם. לפני מספר חודשים התייעצתי פה בפורום ונכתב לי לחכות ללידה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות אחרי לידת תינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך

ליאת יוגב
    19/04/2009

מהו שם המשפחה של התינוקת ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

לילך
    20/04/2009

שם המשפחה מנטל. רציתי לציין שהתאריך שהיא נולדה הוא התאריך העברי למותה של אחותי הבכורה מסרטן לפני תשע שנים שמה של אחותי ז"ל ורדה שם משפחה שריר והאם אפשר לצרף את שמה של אחותי כשם שני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

ליאת יוגב
    20/04/2009

מבין השמות , אין ספק שהשם שי-לי הוא השם המועדף , כאשר מספר הגורל של ביתך הינו 4 , מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , דגש לפרטים , צדדים יותר סגורים , השם שי לי נותן צירוף מספרים שלפיו השם המלא הינו 2 ,11 מספרי המייצג רכות רבה יותר , מאשר החלק שאליו נולדה יום לידה 16-7 גורל 4 מספרים נוקשים ה-2 לעומת זאת מרכך , יותר הרמוני נעים , ולכן הצירוף יכול להיות טוב , כאשר קיימים כאן צדדים הרמוניים מספרי 2 ו-4 מספרים הרמוניים , כמובן שגם כאן קיימת בעייתיות , אם תרצי לשמוע מה הבעיה , דברי איתי ,
    השם לירי לא מתאים , מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית ובעייתית .
    האם להוסיף השם ורדה ? נראה לי פחות טוב בשל העובדה שיכול ליצור , צירוף כל השם , בעיות בריאות , כאפשרות .... לכן הייתי מעדיפה שם אחר להוספה , במידה וחושבת על דרך להזכיר את אחותך ...
    מספרי 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו