התלבטות בבחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בבחירת שם לתינוקת
    גלית אלדר
    19/04/2009

שלום רב,

התינוקת שלי בת כמעט שבועיים ועדין חסרת שם..
    אודה מאוד על המלצה מכמה שמות שחזבנו עליהם.
    תאריך לידה: 6.4.09
    שעת לידה: 00:50
    שם האם: גלית

השמות: הילה, אלה, מאיה, רותם

תודה רבה רבה מראש,
    גלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם משפחה: אלדר שם האב: עמית

גלית אלדר
    19/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

ליאת יוגב
    19/04/2009

ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 3 , מיום לידה 6 כמו לומר מספרים מאד הרמוניים , רגישים ,
    ה-3 שנועד לביטוי , יצירתיות , חברותיות , זרימה , ועוד , ואם כך מבין השמות שהצעת , השם המועדף בעיני הינו הילה , גם כי גם כאן קיימת בעייתיות , המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית , מספרים נשיים רגשיים , נפלא , אלא שקיים מה שנקרא מספר פצע גלגולי , שמשמעו , פצע מחיים קודמים , שהינו 3 , כמו לומר , מה הכי נועדתי להיות כאן ואיזה שהוא פצע , מחיים קודמים , שגם בחיים האלה קושי מסויים , כמו לומר האם יהיה לי קל לבטא עצמי , להיות ילדה , כשה-3 נועדה להיות ילדה , ואופטימית , האם יהיה פשוט לי לעשות זאת , מה גם שזהו מספר שנקרא גם מספר מתח , שוב מה שנקרא קושי , מה הכי נועדתי להיות ובעייתי עד כמה אפשר להתחבר למקום הזה ??
    ובכל זאת מבין כל השמות האחרים זהו השם המועדף ,,,, השם אלה בעייתי כי בעייה תקשורתית , יוצר גם בעייה מבחינת , הצד הפנימי כל כך חברותי מול זה , צדדים שיש בהם לבדיות , הפרדה וריחוק מהעולם , מהמקום שכנראה יפגע , ומשום כך הכי נכון לשמור מרחק .... וחיץ .
    וכך גם השמות מאיה ורותם , נוצרת בעייתיות בכל אחד מהשמות ....ולא אפרט
    אז לשיקולכם .... האם לבחור בהילה , או קיימת אופציה אחרת , דברו איתי טלפונית במידה ובוער , מאחר ולא אהיה בבית ביומים הקרובים ....
    להשתמע 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שמות..

גלית אלדר
    20/04/2009

הי ליאת,

תודה על התשובה.. הילדה כבר בת שבועיים, מקסימום נחכה עוד עוד יום יומיים אם לא תספיקי לענות היום. אז הבנתי שגם הילה לא מושלם.
    עוד אופציות: שירה, הילי (היאלי), ליהי (ליהיא), נוגה (נגה), נועם, זוהר וכמובן נשארנו עם הילה..

אודה מאוד מאוד לתשובתך,
    גלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

ליאת יוגב
    21/04/2009

מבין כל ההצעות , נראה לי שהשם נוגה הוא המומלץ , מאחר ומתקבלת מפה רגשית נשית , מול חלק אחר האומר , חייבת להראות לעולם את הצדדים היותר חזקים שבי , כמו לומר שלא יקלטו עד כמה אני רגישה ... ויחד עם זאת , זוהי התבנית הכי פחות בעייתית , בניתוח המפות , כך שבסה"כ נראה לי כשם המועדף ....ליהיא =היאלי , אותן אותיות ואם כך אותה מפה , ועל כך נאמר מפה מאד הרמונית , ביטויית יצירתית , זורמת חברותית , ואם נודה על האמת , יתכן שאף עדיפה על השם נוגה .
    כך שיתכן מאד שהשם הוא ליהיא - היאלי , לשיקולך ....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק להיות בטוחה

גלית אלדר
    22/04/2009

תודה, ליאת.

נוגה - עם וו'
    היאלי - עם א
    ליהיא - עם א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

ליאת יוגב
    22/04/2009

אכן כן , ההתיחסות היא להיאלי ליהיא , נוגה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו