סליחה מראש...

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• סליחה מראש...
    אורי (אורנה)
    20/04/2009

ליאת שלום. מה שלומך?
    לאחר ששוחחנו טלפונית בשבוע שעבר ולאחר שמצאתי (סוף סוף...) ובחרתי שם לתינוקת המהממת שלנו, שנולדה ביום 29.3.2009 נאלצתי להתמודד עם סירובו של בעלי לשם הנבחר, "אילונה". לטענתו השם לא מוכר, לא ידוע ולילדה תהיה בעיה בעתיד להסביר עצמה ואת שמה בפני אחרים.
    מכיוון שבעלי לא מתחבר לשם וחשוב לי שיאהב וכן יתחבר, חוזרת אני אלייך. לא רציתי להטריד אותך טלפונית ולכן אני פונה אלייך בפורום בבקשה לבחון עד כמה השם "טליה" לא טוב עבורה והאם המפה "קשה" מדי, שכן זהו שם ששנינו מתחברים אליו אך מספרית (9) לא מומלץ.
    תודה מראש ושוב סליחה...

אוחיון אורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה מראש...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורי

ליאת יוגב
    21/04/2009

ראשית , קיבלתי את מכתבך - תודה .
    מעבר לכך , על השם טליה , מספר הגורל הינו 7 ואם כך מספר המייצג צדדים פרטיים מאד אינדבדואליות , מול זה השם המלא הינו 9 , ואם כך הרמוני במיוחד למספר הגורל , מה שאומר - נפלא , אלא ששימי לב לבעייתיות , קיים מספר 2 במפה האומר , שקיים אידיאל לשיתוף זוגיות , גם אם כל חלקי המפה האחרים מעידים על צדדים מאד פרטיים , מנטליים , אך מאחר שה-2 מייצג את הצורך המאד גדול בשיתוף זוגיות אינטימיות , זה כמו לומר , פחד מלראות עצמי בלבד , ה7-9 כמספרים פרטיים , מול זה ה-2 האומר מה פתאום איך אהיה לבד , חיייבת זוגיות , אז מה רוצה אם מה הולכת ?, עד כדי שקוראים לזה מפת פחד מאיבוד שליטה , המביאה לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה , עד כדי כך, מה שאני הכי צריכה ,יכול להוות כבעיה ואם כך תחושה של תסכול בתחום הזוגי , עד כמה פשוט ?? גם אם מאד זקוקה לכך ....
    המפה הופכת להיות מפה מאד רוחנית , מנטלית חשיבה נפלאה , אך חשוב היה לי לציין את הצדדים הבעייתיים הקיימים , ואם בכל זאת זו הבחירה , כנראה , שזהו השם ....
    בהצלחה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו