שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    שרון
    23/04/2009

בתי נולדה התאריך 10.4.09 בשעה 20:35 ואנו מתקשים למצוא לה שם מתאים.
    אפשרויות לשם שמצאנו: עפרי, ליאל,לינור,ירדן ועדי
    שם המשפחה : חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון

ליאת יוגב
    23/04/2009

אתחיל ממשמעות מספר הגורל של התינוקת , שהינו 7 - מספר המציין צדדים של עומק איכות , דרישה לשלמות צורך בפרטיות , מה גם שנולדה ביום לידה 10-1 1ו-7 מספרים מאד פרטיים ,
    מול זה אין ספק שקיימת בעייתיות בלהמליץ על אחד השמות שהצעת , לא יכולה לומר שהמפה המתקבלת מתוך הצעותייך היא הראויה ...
    ואתחיל עם השם שיוצר קונפליקט בעייתי במיוחד , בין מספר 5 שם מלא לגורל 7 - בעייתי במיוחד , בבלבול .... ועוד . אין סוף קשייים ,
    הצעה שעלתה לי , היא דוקא לבחור בשם עופרי כאופציה נהדרת , שימי לב ,ע ו פ ר י , ואם כך מה שמתקבל - מפה יותר הרמונית , מספרים שיש בהם צדדים פרטיים מול יכולת שיתוף , בזכות השם המלא הנוצר , בשם עופרי חיים , כלומר צדדים מנטליים מול צדדים שיתופיים , כמו לראות , שמי שיכירה מבפנים לא יכירה מבחוץ , החוצה תיראה יותר רגשית שותפה הרמונית , מבפנים יותר מנטלית וזקוקה מאד לפרטיות ובכל זאת קיימים גם דברים טובים במפה בהיבט , שיהיו בה ללא ספק כישורים נפלאים יכולות נהדרת , (פסיכולוגית)
    כל שם אחר בעייתי , ליאל = מקבל מפת חנק , לינור , נוקשות , בעייתי , ירדן ועדי שמות תואים , שניהם מקבלים 3 ואם כך המפה המתקבלת תואמת , מה שאומר מפה נוקשה אובססיבית , מול עד כמה לא אוהבת לראות עצמה ככזו , מפת פחד מאיבוד שליטה , ועד כמה אוהבת ומקבלת עצמי , כשרוצה להיראות כלפי חוץ יותר סתגלנית קלילה , מול מי שאני באמת , כמו לומר לא רוצה שהעולם יכיר אותי כפי שאני ....
    ואם כך ההצעה לשם עופרי נראית הטובה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו