מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי ענת זקוקה לעזרתךהילה13/08/2007
ראשית ברצוני להגיד איזה יופי של אתר חיפשתי הרבה זמן אתר שיוכל לעזור לי בבחירת שם עם יעוץ בתאריך ושמחתי לראות איך את משתדלת לענות לכולם בכל כך הרבה נועם וסובלנות (ובנוסף גם ללא תשלום)
אז תודה מראש ולשאלתי אני מיועדת ללדת ביום ראשון הקרוב נ19/08/07בניתוח קיסרי בן
השמות שאני מתלבטת לפי עדיפות :
נועם (אפרופו נועם) אם ו או בלי
גיא
יובל
דניאל
אם יש לך עוד שם שאת ממש ממליצה אני ישמח לשמוע
פרטים נוספים במידה ואת צריכה לי קוראים הילה שם משפחה יצחקי ת.לידה29.5.73
בעלי שלומי יצחקי ת.לידה 01.09.72
מודה לך מראש על עזרתך ומקווה שתוכלי לענות לי בהקדם.
הילה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה היקרה - קצת סבלנות
צלילה שפיר13/08/2007הילה היקרה
אשמח לעזור לך אחרי הלידה. כללית עדיף שם שהאיות שלו ברור מראש. בינתיים את מוזמנת לחשוב על שמות שאת אוהבת. בסופו של דבר חשוב שהשם שתתני יישמע לך מתאים. בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
ענת כהן31/12/2008שלום, שמי ענת כהן וילדתי בשעה טובה בן ביום ו' 26.12.2008 בשעה 17:50 אנו מתלבטים בין השמות עומר או תום (גם לגבי הכתיבה עם או בלי ו' בשניהם) אשמח לתשובה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
אורחת21/08/2007הי צילה,
בשעה טובה ילדתי בן ביום ראשון ה 19.08 בשעה 12:00 בצהריים,
אשמח לשמוע האם לדעתך השם נועם מתאים לילד לפי תאריך הלידה ?
האם יש חשיבות לכתיבת השם עם חולם מלא או חסר?
אשמח לתשובה מהירה ,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
ורד07/11/2008שלום ענת, אנו מתלבטים בבחירת שם לביתנו שנולדה ב 28/10/2008 בשעה 19:30. חשבנו על ליה או ליהי. מה המלצתך? תודה, ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
ליאת יוגב07/11/2008מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
ורד07/11/2008שם משפחתנו הוא : בן דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
צלילה שפיר21/08/2007מזל טוב לכם!
אינני יודעת שם משפחתכם, כך שהתשובה אינה מלאה. בכל אופן גם נעם וגם נועם עלולים ליצור קושי. עדיף כנראה שם שיתן בגימטריה 3 או 5, אלו יכולים להקל ולתת יותר מזל.
לפי תאריך הלידה, סביר שכאשר יגדל בנך יש לו פוטנציאל להיות אדם חרוץ, שמוכן להשקיע מאמצים רבים כדי להגיע למטרות שיציב לעצמו. הוא צפוי לגדול ולהיות אדם אינטליגנטי, עם חשיבה בוגרת, וגם ניחן באינטואיציה טובה.
כלומר, לא מעט מתנות קיבל בנך.
האם את יכולה לחשוב גם על שם אחר?
אוכל לייעץ טוב יותר אם תוסיפי גם את שם המשפחה.
לייעוץ נוסף אנא התקשרי לטלפון 052-3643685* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אורחת21/08/2007ראשית תודה על התשובה
שם משפחתי הוא יצחקי והעדפות נוספות לשם הם יובל וגיא
אשמח לתשובה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
צלילה שפיר21/08/2007בהתחשב בשם המשפחה, כנראה שבכל זאת עדיף השם נועם
נראה שהייעוד של בנך הוא לעזור לקבוצות גדולות של אנשים. אז נכון שזה לא אמור להיות קל, אך ניתנו לו כל הכלים כדי להגיע לייעודו.
בנך אמור לגדול ולהיות אדם אחראי באופן יוצא דופן, אוהב אדם, ועם חכמה יתרה
אני מאחלת לך שתגדלי אותו עם כל האהבה שלה הוא ראוי, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה רבה על העזרה הצלחת לשמח !
אורחת21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)