השם "אורי" לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• השם "אורי" לתינוק
    אני
    24/04/2009

שלום רב,
    אני מאוד אוהבת את השם "אורי" ומאוד הייתי רוצה לקורא בשם זה לבני שבעזרת השם עתיד להיוולד בין סוף יוני ליולי. מחיפושים באינטרנט הבנתי כי לפי אתר אחד- שם בו יש את המילה אור לא מתאים לכל אחד בגלל שהוא נושא עמו המון עוצמה הגדולה על הילד. באתר אחר (של נומרולוגיה קבלית) הבנתי כי מספר המזל צריך להיות גבוה ממספר הגורל, ויצא מצב שאורי- מספר 1 לעולם לא יהיה גבוה ממספר גורל (במקרה הטוב הוא יהיה זהה..). שאלתי היא מהי דעתך על השם הזה? מה אני יכולה לעשות בשביל לקרוא לבני כך? (אולי להוסיף עוד שם?) האם זה גם קשור לשמות שלי ושל בעלי ואז זה ישנה את פני כל התמונה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השם "אורי" לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה

ליאת יוגב
    24/04/2009

הדרך שלי לענות האם שם מתאים , או פחות מכך , זה לבחון את השם המלא כולו , ביחס לתאריך הלידה , לי אישיית לא ידוע לי שמספר השם הפרטי צריך להיות גבוה מזה של מספר הגורל , לכן לא אוכל להתייחסת לשאלתך זו , כמו כן לא מכירה את הבעייתיות בנושא השם אורי ,
    יתכן שזהו השם , צריך רק לבחון אותו ביחס לנתונים שציינתי , ואם כך היי איתי בקשר לאחר הלידה ואומר לך מה מתקבל ,
    לא פעם קורה שאני מוצאת עצמי מבקשת מהורים לנסות להתחבר לעוד שמות , לא נראה לי שזה במקרה שלך , מאחר ואני רואה שאת מאד נעולה על השם , וגם אם יהיו קשיים , כנראה זהו השם ,
    שימי לב גם לתשובה שנתתי רגע קודם לכן , ביקשתי לנסות להתחבר לעוד שמות , מאחר והיו שם יותר מהצעה אחת , ואם כך נראה על פניו שלא נעולים על שם כזה או אחר , מה שמרגיש לגבייך , שאת מאד נעולה על השם ...
    להשתמע לאחר הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    24/04/2009

תודה רבה! אכן אצור איתך קשר בעזרת השם לאחר הלידה. אני לא נעולה על השם פשוט זה שם מקסים בעיני. אני עדין מנסה למצוא שמות אחרים הבעיה שרובם תפוסים אצלי במשפחה... בכל מקרה תודה על המענה. נשתמע בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו