מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות לאחר מתן שםטליה26/04/2009
ליאת שלום וברכה
דיברנו בעבר ועדיין יש איזה ספק שמכנן בליבי לגבי שמו של בני שנולד ב 08 .9 .12 אני גם יודעת שאינך אוהבת לשנות שמות שכבר ניתנו, אולם אני רוצה להיות באוחה שמו אכן טוב לו ולכן חשוב לי להיעזר בך. שם משפחתו סונק מבין השמות בן, הראל או כפיר , מה יתאים לו יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב27/04/2009השם נבחר , כלומר ,כל שאלה בעניין לא רלוונטית ,כשבהחלט חשוב במיוחד שתתחברי לבחירה .... אני מניחה ,שמבין השמות, השם שהמלצתי עליו היה הראל , מתקבלת מפה מרככת לצדדים היותר נוקשים שקיימים במספר הגורל 13-4 ,כאשר צורת החשיבה הינה 3 , מדגישה פתיחות מחשבתית , צד אחר יכולת להיות הרמוני ונעים יותר .
ושוב , נסי להתחבר לשם שנבחר לפני למעלה מחצי שנה ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שכבר ניתן
טליה27/04/2009ליאת שלום
לא הכרתי אותך לפני כחצי שנה ולכן לא יכולתי להיתלבט איתך השם שאנו בחרנו לו הוא כפיר ואני חשבתי שהראל יהיה טוב יותר מסתבר שלצערי צדקתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב27/04/2009בעצם אין לי איך לענות לך , את יודעת כשבוחרים במי מהיועצים , כדי שימליץ על שם כזה או אחר , חשוב לקבל הסבר , מדוע זהו השם המועדף ? מה נאמר לך על השם ?
אם תרצי לשוחח איתי טלפונית , ברצון 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שכבר ניתן
טליה27/04/2009ליאת, לצערי לא נועצנו באף אחד. השם שנבחר כפיר נשמע לי חזק מידי ואילו הראל מצלצל יותר הרמוני. לא בחרנו בו כי לאחיו קוראים דניאל ודניאל והראל נישמע קצת קרוב. עכשיו ניראה שהשם מתאים לו כפיר, אבל ליבי עדיין חושש ששלחתי אותו לדרכו לא מצויד כ"כ טוב, ואת אוששת לי את הפחד הזה
מה ניתן לעשות כעת? לשנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב27/04/2009את מוזמנת להתקשר לשוחח על בחירת השם לבנך , זה ממש בסדר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)