לבינתיים רק מילה טובה...

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לבינתיים רק מילה טובה...
    ליאת
    27/04/2009

ליאת שלום,

שמי ליאת, אני צפויה ללדת בע"ה בעוד כחודש (משוער 29.05.09) - בת.
    אני נרגשת ומתרגשת.
    נושא השם עולה לי לראש המון ואני לא רוצה להתחבר לשם עד לאחר הלידה וכמובן עד לשמיעת חוות דעת - כשלך.
    יש לי כ-20 שמות שאהבתי (חלקם יותר חלקם פחות) ואספתי תוך שיטוט בפורום. רשמתי אותם לפניי.
    כעקרון - אני די סקרנית - את עונה בצורה כל כך מפורטת, סבלנית, נעימה וחביבה ולי זה פשוט תענוג לקרוא את תשובותייך המקצועיות והחשוב מכל - הנעימות. את משדרת סבלנות ורוגע אין קץ וזה פשוט גרם לי רק לרצות להגיד לך.
    שמתי לב שאנשים גם מגיעים אלייך? יוצרים איתך קשר טלפוני?
    במה זה כרוך?
    בע"ה כשאלד ארצה לפנות אלייך (נראה לי שמתוך החדר לידה עוד אעשה את זה...) - כיצד לעשות זאת? בפורום? להתקשר? במכתב?
    אני יודעת שההחלטה תהיה שלי, אבל יהיה לי חשוב שהמשפחה המקסימה שלי תביע את דעתה...
    בעלי וילדיי כמובן...אבל דווקא בקטע הזה אני מקווה שלא ניקלע לחילוקי דעות...
    אני בטוחה שנשתמע עד אז. בינתיים פשוט לומר לך שאת ממש ממש מקסימה. תענוג לקרוא את תגובותייך. נהדר לדעת שיש אנשים שמעניקים את שירותם בצורה שאת עושה את זה...
    אשמח אם תתני לי פרטים שאוכל לדעת מה עליי לעשות כשאצטרך אותך.

תודה, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבינתיים רק מילה טובה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת

ליאת יוגב
    27/04/2009

תודה תודה על הפירגון הרב .
    בתשובותי באתר , עושה זאת מתוך אהבה רבה לתחום זה , בכלל כל עיסוקי בתחום הוא מתוך הנאה ואהבה מרובה וללא ספק זוהי גם הזכות שלי להיות זו ,שיכולה מבחינה מקצועית לספק תשובות ולייעץ בבחירת שם , שברור ששם הוא גורל ואם כך האחריות שאני רואה בעשיה הזו היא מירבית .
    אפשר בהחלט להתייעץ איתי דרך האתר , ואם תבחרי להתקשר - עלות יעוץ היא 50 ש"ח יעוץ , שבו אני מלווה ומסבירה כל שם וכל בחירה באופן מפורט .
    להשתמע - 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו