בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    איל
    27/04/2009

שלום,
    אנו מתלבטים לגבי שם לבננו...,
    המס' של תאריך הלידה בחישוב כל הספרות 9.

שם המשפחה - 7, שם שני שנבחר לילד - 5 (שם משפחה + שם שני: 3 - ולזה נרצה לצרף שם ראשון עד מחר).

השם שלי הפרטי כאבא - 5 (וביחד עם שם המשפחה (7) יוצא 3)
    שם אישתי הפרטי 7 (ובצירוף שמות המשפחה: אישתי- פרטי(7) +משפחה ישן שישמר (7) +משפחה חדש שלי (7) יוצא: 3)
    שלושת השמות שאנו מתלבטים - שניים מהם 8 עם שתי הברות, ואחד 4 עם הברה אחת (כך שסיכום שם ראשון אחד מבינהם + שם המשפחה והשם השני יוצא 2 או 7)

האם עדיף 4 (כך שיצא 7 ) על פני 8 (שיוצא 2) או להיפך במקרה הנ"ל?
    או אולי לדעתכם כדאי לשקול - אחר יותר מתאים ברגע האחרון לפני הברית? (חשוב לנו שיהיה שם נחמד שיתחבב עליו ויתחבר אליו ויצלצל נעים לו ולנו...)
    תודה,
    איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ונולד בשעה

איל
    27/04/2009

נולד אגב בשעה 11:27 (האם מוסיפים זאת למספר הגורל?)
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איל

ליאת יוגב
    27/04/2009

כדי שאוכל לעזור לכם בבחירת השם , חייבת לראות את כל הנתונים , כמו לומר מהו שם המשפחה של התינוק , מהו תאריך הלידה , אם אתה מנסה להימנע מלציין פרטים , אפשר בהחלט ליצור קשר -052-3431920 , כך שאוכל לעזור רק אם יהיו לי הנתונים כולם ...
    להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו