מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם השם מתאים לי ?אור14/08/2007
קוראים לי אביה דרעי ונולדתי ב- 3.6.1993
האם השם מתאים לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביה היקרה
צלילה שפיר14/08/2007אביה היקרה שלום
שאלתך מצוינת, אלא שהתשובות אף פעם לא כה פשוטות או חד משמעיות. מבדיקה קצרה שעשיתי השם מתאים, אלא שלשם בדיקה יסודית יותר רצוי היה לבדוק עוד שמות ובכמה שיטות, ואז להחליט יחד איתך מה המתאים היותר.
ניחנת בחוכמה מיוחדת, סקרנות ויכולת לייעץ לכל אדם. מצד שני את גם מאד רגישה ופגיעה. כל התכונות האלה, ועוד הרבה אחרות, ניתן לראות על סמך תאריך הלידה שלך.
באשר להתאמת שם - הגישה שלי אומרת שלא משנים שם, אלא אם יש בעיה מיוחדת, וגם אז רצוי לפני זה להכיר עצמך לפני ולפנים, ולהחליט ממקום בוגר ורגיש מה השם הכי טוב בשבילך.
אני או יועצים אחרים יכולים לעזור לך להכיר את עצמך, אבל רק את רשאית להחליט בסופו של דבר על שם.
הוריך נתנו לך את שמך, מתוך כוונה אמיתית שהוא הטוב ביותר עבורך. אנא, חכי לפחות עד גיל 18, בינתיים למדי את עצמך ואת העדפותיך, ורק אז חיזרי על השאלה.
דעי, שכל שינוי בנתוני הבסיס שלך, כמו שם, יכול להועיל, אבל גם יכול חלילה להזיק. בכל מקרה החלפת שם יוצרת קודם כל בלבול וזעזוע, מה שאני מניחה שאת לא רוצה כרגע בחייך.
היי ברוכה, למדי מה טוב עבורך בשמך הנוכחי, ואם אחר כך תרצי לשנות - אנא בדקי יותר מאפשרות אחת, וקבלי החלטותיך ממקום בוגר ושקול, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, תודה רבה לך יום טוב
אור14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)