האם השם מתאים לי ?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם השם מתאים לי ?
    אור
    14/08/2007

קוראים לי אביה דרעי ונולדתי ב- 3.6.1993
    האם השם מתאים לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם השם מתאים לי ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאביה היקרה

צלילה שפיר
    14/08/2007

אביה היקרה שלום
    שאלתך מצוינת, אלא שהתשובות אף פעם לא כה פשוטות או חד משמעיות. מבדיקה קצרה שעשיתי השם מתאים, אלא שלשם בדיקה יסודית יותר רצוי היה לבדוק עוד שמות ובכמה שיטות, ואז להחליט יחד איתך מה המתאים היותר.
    ניחנת בחוכמה מיוחדת, סקרנות ויכולת לייעץ לכל אדם. מצד שני את גם מאד רגישה ופגיעה. כל התכונות האלה, ועוד הרבה אחרות, ניתן לראות על סמך תאריך הלידה שלך.
    באשר להתאמת שם - הגישה שלי אומרת שלא משנים שם, אלא אם יש בעיה מיוחדת, וגם אז רצוי לפני זה להכיר עצמך לפני ולפנים, ולהחליט ממקום בוגר ורגיש מה השם הכי טוב בשבילך.
    אני או יועצים אחרים יכולים לעזור לך להכיר את עצמך, אבל רק את רשאית להחליט בסופו של דבר על שם.
    הוריך נתנו לך את שמך, מתוך כוונה אמיתית שהוא הטוב ביותר עבורך. אנא, חכי לפחות עד גיל 18, בינתיים למדי את עצמך ואת העדפותיך, ורק אז חיזרי על השאלה.
    דעי, שכל שינוי בנתוני הבסיס שלך, כמו שם, יכול להועיל, אבל גם יכול חלילה להזיק. בכל מקרה החלפת שם יוצרת קודם כל בלבול וזעזוע, מה שאני מניחה שאת לא רוצה כרגע בחייך.
    היי ברוכה, למדי מה טוב עבורך בשמך הנוכחי, ואם אחר כך תרצי לשנות - אנא בדקי יותר מאפשרות אחת, וקבלי החלטותיך ממקום בוגר ושקול, צלילה שפיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי, תודה רבה לך יום טוב

אור
    14/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו