מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת הטריהזהבית28/04/2009
שלום רב
ילדנו את הבת ביום שבת, א' באייר, 18:14 (25.4.09)
אנחנו ממש לא יודעים לאיזה כיוון של שם ללכת, פתוחים לגמרי להצעות...
אני רוצה לציין כי היא נולדה בתאריך העברי בו אנו התחתנו לפני שנה בדיוק...
שמות שעלו לנו בראש- אבל לא סגרנו על מי מהם שמוצא חן בעיננו לגמרי היו: יעל, יעלה, טליה, אלה. אלה עלו בתקופת ההריון. ועכשיו, אחרי שראינו אותה, היא כזאת קטנה ויפה כמו אפרוח...כלום לא נראה מתחבר..
נשמח מאוד לעזרה!!
זהבית (30.10.77) ואבירם (15.8.73) מדהלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהבית
ליאת יוגב28/04/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 22-4 מספר המדגיש צורך בבטחון יציבות מידה רבה של אחריות , צורך בלדעת "מה ילד יום " כאשר בהתייחסות לכל אחד מהשמות שהצעת , מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו מדהלה - ואם כך לא אוכל להמליץ על אף אחת מהצעותייך , מאחר ובשם יעל מתקבלת מפה קונפליקטית , בעיה בגיבוש העצמי , ובכל אחד מהשמות האחרים יעלה טליה אלה שמות שמקבלים מספרים קרמטיים - קרמה = חוב על חיים קודמים אשר יוצר קושי גם בחיים אלה ...
חישבי ונסי להתחבר לשמות אחרים - אני לא נוהגת להציע שמות , כך שהשם צריך לבוא ממך - אמא .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
זהבית28/04/2009על מהירות התגובה והפירוט שלה!!
עכשיו אני מבינה למה אני לא מתחברת פתאום לאף אחד מהשמות...
את יכולה להציע לי לפחות על כיוון- כלומר: מספר נומרולגי, כיוון של חיפוש- מהתנ"ך, מהטבע, אות התחלתית או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהבית
ליאת יוגב28/04/2009נסי להתחבר לשמות שאוהבת , אני אבחן אותם ואייעץ לך מבין השמות שתציעי מהו השם המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי על נוגה או נגה מה דעתך?
זהבית28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברח לי ההמשך...
זהבית28/04/2009או איילת.
אבל אנחנו מתחברים לנוגה, רק שבעלי רוצה בלי ו ואני עם כדי שזה ייתן לי את הספרה 4 כמו שהצעת. מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהבית
ליאת יוגב29/04/2009כל שציינתי הוא שמספר הגורל של התינוקת הינו 22-4 מספר המדגיש צדדים פרקטיים מעשיים , אחריות רבה , צורך בבטחון מסגרת ויציבות , כאשר המפה המתקבלת על פי השם נוגה מדהלה , מפה שלפיה מספר 4 דומיננטי , קיימים מספרים רצינים בוגרים מול הצורך שלה לראות עצמה יותר קלילה , זורמת חברותית מבטאת , אך מי שהיא תהיה , תלך עם הצדדים היותר רציניים , דגש לפרטים , כשבהמשך אפשר יהיה לראות צדדים מאד מנהיגותיים , מאחר שגם מספר השם המלא הינו 22-4 על פי השם נוגה , מה שאומר , שקיימת יכולת עשיה בקנה מידה גדול , כריזמה , או אפשר שתלך עם ה-4 היותר מצומצם קטן , יורד לפרטים ....
על ככל פנים השם לא רע , בהחלט , אם לזה מתחברים
אין ספק שהשם נוגה באופן הזה - עדיף על השם נגה , שאז מתקלבת מפה קרמטית 16-7 ואם כך שיעור במערכות יחסים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)