מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לילודשביט14/08/2007
נולד לי בן זכר בתאריך 08/08/07 בשעה 02.10 ורציתי לדעת איזה מספר נמורולוגי מתאים לו והאם השם אדיר מתאים שם המשפחה הוא אהרון אודה להתייחסותך המהירה מפני שהברית מחר ישנם עוד כמה שמות שאנו חושבים עליהם כמו סהר שון קורן דרור יהלום אך אדיר מצא חן יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשביט
צלילה שפיר14/08/2007מזל טוב ללידה ולברית
נולד לכם תינוק חכם ומיוחד, ואני מאמינה שתרגישו בכך בקרוב.
לפי מה שאני רואה השמות שון קורן או דרור דווקא מתאימים יותר
חשוב במיוחד שהאם תתחבר לשם, כי בשלב זה היא הכי קרובה לתינוק שגדל ברחמה.
אז אנא, תני לעצמך עוד לילה של תהיה, והשם שהכי ייראה לך בבוקר, הוא המתאים ביותר
בהצלחה, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותך
שביט14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשביט
צלילה שפיר14/08/2007שלום לך
השמות החדשים שנתת פחות מומלצים, לפחות לפי השיטות בשבהן אני בודקת.
אין לי אפשרות להמליץ על מספר נומרולוגי מסוים
הבדיקה הרבה יותר מורכבת מזה.
במצב זה אני ממליצה לך להעלות עוד אפשרויות, ולהחליט מחר בבוקר בעצמך, בלי עודף של יועצים מסביבך.
בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)