בחירת שם לביתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לביתי
    שושן
    14/08/2007

שלום רב!
    בתאריך 8/8/07 בשעה 8:39 נולדה ביתי. בתחילה חשבנו על השמות אופיר או שי. אך כיוון שחלק מבני המשפחה אמרו שאלו הם שמות לבנים חיפשנו שמות נוספים וההתלבטות היא בין: נלי, סיון, עופרי. מצפה לתשובתך במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת שושן

צלילה שפיר
    14/08/2007

מבין השמות שהצעת - נלי עדיף על האחרים. מדובר בילדה מאד רצינית, עם פוטנציאל להיות בעתיד מתקשרת מצוינת. אך עד שתגדל - אנא שימרו עליה היטב, כי היא מאד עדינה ורגישה
    מאחלת לכם הנאה רבה בגידול של תינוקת מיוחדת זו, צלילה שפיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

שושן
    15/08/2007

ושוב תודה רבה על תשובתך המהירה. עזרת לי מאוד בבחירת השם כיוון שאני שהתחברתי מאוד לשם הזה וכבר התחלתי לשנן אותו בפי. מה שמטריד אותי הוא שאין משמעות לשם או שאולי כן ותוכלי לאמר לי, דבר נוסף הוא שמאוד ריגשת אותי עד כדי דמעות כיוון שהתחושה שלי הייתה כזו שהתינוקת היא באמת מכל ילדיי מאוד עדינה ושברירית. (אגב זו הלידה הרביעית שלי שלא הייתה מתוכננת. ואפילו חשבנו בתחילה על הפסקת הריון. אני בת 41+ ומאוד שמחה שלא עשיתי כך. כיוון שמאז לידתה אני פשוט מרחפת ומלאת אושר. אך יחד עם האושר יש חששות בליבי ואת חיזקת לי אותן באומרך "לשמור על ילדה זו ". אנא הסבירי למה כוונתך? האם לשמור מבחינה בריאותית שמא חלילה יכול לקרות לה משהו .מצטערת שנסחפתי בריגשותיי והארכתי במילים. אך אודה לך שוב מקרב לב באם תעני לי. בתודה מראש. שרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרית שושן

צלילה שפיר
    16/08/2007

לשרית

סליחה, רק עכשיו שמתי לב להודעה הנוספת שלך. אינני יודעת פרוש השם, אך הוא התאים באופן הכי טוב לתאריך ולשם המשפחה.

בעניין הרגישות שלה - זו תינוקת וילדה מיוחדת שקולטת מסרים שרוב האנשים לא קולטים אותם. אנשים כאלה הם רגישים. לא צריכה להיות חלילה בעייה בריאותית, אבל בעתיד כדאי יהיה לשים לב למה שהיא אומרת, לא לזלזל חלילה בדבריה, אך גם לא לשאול אותה יותר מדי מה היא רואה ומרגישה - בקיצור, כשתתגלה לכם יכולת התקשור שלה - לא להציק לה עם זה, לא להפוך אותה "למתקשרת המשפחתית". אבל גם לא לבטל את היכולות המיוחדות שלה!
    לתת לה לגדול עם הרבה כבוד ואהבה. לכשתגדל היא תוכל להחליט בעצמה מה היא עושה עם המסרים שהיא תקבל.

השתדלי ליצור סביבה כמה שאפשר אווירה רגועה בבית, כי היא יכולה להיות רגישה לכל מה שקורה גם בסביבתה הקרובה, וגם ברחוקה. כל ילד ותינוק זקוק להרבה אהבה, היא זקוקה לעוד יותר!

אל תהיי במתח, הכל בסדר איתה. צלילה שפיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שושן
    17/08/2007

תודה רבה לך על העזרה בבחירת השם וכמו כן על שהרגעת אותי בתשובתך. מאחלת לך כל הטוב שבעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד קטנה אחרונה

שושן
    15/08/2007

ציינתי ששם המשפחה הוא שושן . האם יש התאמה עם השם נלי? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו