אשמח לדעת מה השמות שלנו אומרים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעת מה השמות שלנו אומרים
    ענבר כהן
    03/05/2009

שלום ליאת,
    אני כרגע בהריון תאריך משוער ללידה 5/8/09, עולים לי מספר שמות אך הבנתי מקריאה בפורום שרק לאחר הלידה ניתן להתייעץ עימך סופית... ולכן מכיוון שעדיין מתעניינת מאוד בנושא אשמח אם תוכלי לומר לי לגבי בחירת השם שבחרתי לביתי עמית נולדה בתאריך 8/2/06.
    ואם אפשרי גם עלינו ההורים...
    ענבר 16/5/80
    דודו 26/1/76
    רוב תודות...
    <-:
    ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענבר

ליאת יוגב
    04/05/2009

מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוקות , אתייחס כרגע לניתוח המפה של עמית ביתך ,
    כאשר , מוזמנת ליעוץ , במידה ותרצי לדעת יותר , עוסקת בנומרולוגיה ,אסטרולוגיה , כף יד , קלפים
    עמית , מספר הגורל שלה הינו 9 - מספר המראה על צדדים של יכולת הבנה רבה , נתינה , למען האחרים , ה-9 הזקוק למרחבים ,צורך בשליטה , קיימים במפה צדדים מאד מנהיגותיים , יום 8 גורל 9 שם מלא 1 , כאשר תדע לקחת זאת למקום של המנהיגות , ולא למקום של שליטה על האחרים , מה שנקרא "על פי ישק דבר " צדדים מאד פרטיים מול צדדים של צורך גדול בהרמוניה אהבה משפחתיות , גם כי כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות כילדה מאד מסגרתית אחראית , למרות שקיימים בה צדדים מאד פרטיים , אבל קיימים גם הצדדים המאד של איך חשוב ללכת בתלם , על פי דרישות , שללא ספק , אבא הוא הדורש ל"ילדה טובה" יש כאן מפת פחד מאיבוד שליטה , במשמעות , הצדדים המאד פרטיים מול עד כמה חשוב לה לראות עצמה מאד כחלק , ליצור הרמוניה , החשיבות בללכת על פי נורמות לבנות משפחה גם אם אני אדם פרטי ויחודי בדרכי ...
    כמו לראות את מי מההורים כאדם ששילם מחירים , כאלה ואחרים על יתר יחודיות ואינדבדואליות . ומה פתאום ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה....

ענבר כהן
    04/05/2009

הי ליאת, אני באמת חושבת שרואיםאת התכונות שציינת כבר מעכשיו, המון תודה על הניתוח, אפנה אלייך בשמחה לייעוץ בהמשך...
    רק עוד שאלונת קטנה לא הבנתי בסיום דברייך למה התכוונת במשפת האחרון שכתבת "ומה פתאום?"

שוב תודה
    ענבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבר

ליאת יוגב
    04/05/2009

מה פתאום , להרשות לעצמי ללכת עם הצדדים המאד אינדבדואליים , פעם לפעול מהמקום המאד פרטי ופעם מהמקום ההולך בתלם , ולהיות חלק מ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו