שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    אורית
    04/05/2009

שלום רב
    נולד לנו בשעה טובה בן בתאריך 27.4.09 לפנות בוקר (0040) אנו מתלבטים בין השמות אלון או עומר אשמח לשמוע חןןת דעת איזה שם מתאים יותר
    תודה שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגית

ליאת יוגב
    04/05/2009

מהו שם המשפחה של התינוק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

ש
    05/05/2009

להמן. אשמח לתגובה מהירה לפני הברית.... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ש

ליאת יוגב
    05/05/2009

מספר הגורל של התינוק הינו 6 ,מספר המוכיח על צורך בהרמוניה , אהבה משפחה , רגישות רבה , על פי השם אלון , מתקבלת מפה שלפיה המספרים הינם מספרים רכים במיוחד , מספרים המראים על יכולת תקשורתית , פתיחות במידה מסויימת , גם כי כלפי חוץ יראה יותר שקט ובישן משהו .
    קיים במפה דבר המוכיח תחושת חוסר נוכחות , מה שאומר מצד אחד הכי זקוק למשפחתיות ביתיות מצד שני ריגוש וחופש , כמו לומר , אם נמצא במקום מסויים תמיד חושב על האפשרות האחרת ,
    ואם כך עד כמה מרגיש חווית נוכחות במקום המסויים , כשבבית רוצה את החופש , כבחוץ רוצה את הבית ....ואם נסכם מדובר במפה שיש בה חלקים רכים מדי , בהתייחס לבן . ובכל זאת המפה בהחלט לא רעה .
    השם עומר , מדגיש שמי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , כלפי חוץ יראה יותר את הצד המנטלי , חכמה תובנה , מול הפנים הכל כך זקוק לשיתוף זוגיות סטנדרטיות , ואם כך ,אפשרות לראות שכל אחד מכם , כהוריו , טיפוס אחר לחלוטין , כך יתפוס אתכם , אולי אף הוכחה למסרים שונים מצד כל אחד מכם .
    השם עומר , מראה על מפה שיש בה מספרים רכים רגשיים במיוחד , מול זה עד כמה חשוב להיראות משהו אחר לגמרי כלפי חוץ , כמו רושם שונה ממי שאני , עד כדי שלומד שלהראות את הצדדים הרגישים שבי , לא נכון לי , העולם לא יאהב אותי ביתר רגישות הקיימת בי ואם כך חייב להיראות אחרת לגמרי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
    אז לשיקולכם בבחירת השם הנכון ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמרה

ליאת יוגב
    05/05/2009

אין לי מושג מהו השם שצריכה להציע , בחירת שם נעשית ע"י אמא , כך שלא מתפקידי להציע שמות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו