עזרה בבחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לתינוק
    יוני
    12/05/2009

שלום,
    נולד לי ולאישתי תינוק בתאריך 6/5/09 בשעה 12:48
    אנחנו מתלבטים בן השמות רועי וליאור.

לאישתי קוראים שני
    לי קוראים יונתן
    שם משפחה - ליאני.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוני

ליאת יוגב
    12/05/2009

מספר הגורל של התינוק הינו 22-4 מספר המייצג הזדקקות לבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות מול זה , ה-22 משמעותו , לכשיתבגר אפשרות ללכת על עשיה בגדול , כריזמה ועוד .
    כאשר השם רועי יוצר מספרים שלפיהם , מתקבלת מפת מנהיגות , משהו שהולך קדימה עצמאות , יכולת להגיע לבגדול , יתכן שמי מכם ההורים ,דמות מאד עוצמתית וחזקה , החשוב לזכור לתת הרבה בטחון ויציבות .
    השם רועי , יוצר מפה שלפיה כל המספרים המתקבלים הינם מספרים זוגיים , 2 4 6 שם פרטי 4 גורל 4 יום לידה 6 ושם מלא 6 , ואם כך מספרים זוגיים המייצגים "ילד טוב" צדדים הזקוקים מאד לבטוח ויציב זוגיות משפחתיות , אך בעייתיות במובן מסויים , כאשר אני הכי זקוק לשיתוף זוגיות ולא פעם קושי בנושא הזוגי שיתופי , ובכל זאת המפה הרמונית .
    אז לשיקולכם , בבחירת מי מהשמות .... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

יוני
    13/05/2009

האם יש פרוש גם לשם ליאור ?

תודה,

יוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני

ליאת יוגב
    13/05/2009

אתה צודק , הפיסקה השני , באשר למפה זוגית , זו ההתיחסות לגבי השם ליאור , טעיתי כשרשמתי פעמיים את השם רועי . לתשומת לבכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו