בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    יפית
    14/05/2009

שלום,
    ילדתי בתאריך 24.03.09 בשעה 00:15 בלילה
    בחרנו את השם אופיר

שם האמא: יפית - ת.לידה 25.12.79
    שם האבא: תומר- ת. לידה 24.03.76
    שם משפחה: שרעבי

אשמח אם תוכלי לרשום לי את מפת הכוכבים של אופיר, ואם השם הוא הבחירה הנכונה עבורו.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפית

ליאת יוגב
    14/05/2009

מפתו של אופיר מוכיחה על צדדים מאד רגישים , יכולת הבנה נפלאה המון טוב לב , יכולת בכיוון המשפחתי וכן צורך בזוגיות ושיתוף , סה"כ המפה בהחלט הרמונית , גם כי רכה משהו ....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

יפית
    15/05/2009

תודה.
    יש לי ילד נוסף בבית. נולד בתאריך 10.05.2006
    שמו נעם (חולם חסר). שם משפחה: שרעבי.

אשמח אם תוכלי לרשום לי את מפת הכוכבים שלו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית

ליאת יוגב
    15/05/2009

כמה מילים על נעם , מספר גורל 5 מציין את הצורך בחופש ריגוש ענין סקרנות , חברה תקשורת , כאשר בכלל אפשר לראות שעולם הצרכים שלו זקוק מאד לפלתנות והיסחפות אלא שהמציאות דורשת ממנו לקיחת אחריות .גישה מעשית תבניתיות ללכת בתלם , ואם כך , מה שנקרא -רצוי מול מצוי , במשמעות של תחושת תסכול ,
    חשוב לאפשר לו את הצרכים שלהם זקוק ,הפנו אותו לכיוון ספורטיבי .או פעילות בידיים - כמו פיסול וכו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו