מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקרסוחה אנה15/05/2009
שלום רב!
אני ילדתי תינוק מקסים ב- 12/05/2009 ב- 5.35 בבוקר.
הייתי מאוד רוצה לקבל המלצה על השם המתאים כי אנחנו לא הצלחנו להתאים שום שם.
אם: אנה רסוחה 08/03/1980
אב: מקסים רסןחה 04/12/1977
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנה
ליאת יוגב16/05/2009אני לא נוהגת להציע שמות , את היא זו שאמורה לנסות להתחבר לשמות ולפי השמות שתציעי אוכל לייעץ לך , איזהו השם המועדף ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
רסוחה אנה17/05/2009היי ליאת
את יכולה בבקשה לבדוק להתאמה שתי שמות הבאים: אילן או איגור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב18/05/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הינו רסוחה ,
ראשית מספר הגורל הינו 19-1 מספר המראה על צדדים יחודיים אינדבדואליים עצמאיים ועוד , מול זה כאשר נבחן את השם אילן רסוחה , מתקבלת מפה שלפיה נוצר שם מלא שגם הוא 1 כלומר הרמוניה ודגש חזק למספר 1 , גם הצורך הוא לעצמאות וגם התיפקוד הינו עצמאי , מה בליבי כך ביכולותי , אלא שקיים מספר נוסף הנקרא 13-4 מספר שמצד אחד אומר , אסור לי ללכת עם הצדדים היחודיים שבי , אלא חייב ללכת בתלם על פי מה שמקובל , ומצד שני מדובר במספר קרמטי ,האומר נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות , ומשום כך השם אילן - לא מומלץ
על השם איגור גם כאן נוצרת בעייתיות , ובכל זאת עדיף על השם אילן ,
במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציןת נוספות
רסוחה אנה18/05/2009היי ליאת
תןדה על התשובתך
חשבנו על אפציות נוספות: תומר או תום, סם ,רוני, סתיבן.
תודה רבה לך אנחנו כבר די מיואשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)